RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#164220  Szerző: szabogabor10

frekivadasz írta:Hallgatói bojkott?
Részemről már megtörtént. Szinte teljesen kizártam a magyar rádiókat az életemből a hétköznap reggeli sáv kivételével. A Class éteri kinyírása volt az utolsó csepp a pohárban. Másodsorban meg a magyar zenék túltolása.
 #164219  Szerző: frekivadasz

Hallgatói bojkott?
 #164218  Szerző: markfelt

kukac írta:
Dani írta:
kukac írta: és ugyan mégis mit? visszaadják az engedélyt? vállalták, meg kell csinálni.
De ha megcsinálják, akkor hallgathatatlan lesz ez a rádió is.
hja kérem, hamarabb kellett volna gondolkozni, egyrészt a pályázati feltételek nyilvánosak, másrészt nem kötelező pályázni, így ha csak hallgathatatlan rádiót képes csinálni valaki a feltételrendszer szerint, akkor nem kell csinálni, ennyi és ráadásnak megmarad egy szatyor pénz is. :)
Nincs az az őrült, aki nem vállalja be a maximum pontot magyar zene aránynál, kerrádiós pályázaton. Rossz a pályázat, rossz a törvény, rosszak a feltételek. :(
 #164217  Szerző: kukac

Dani írta:De ha megcsinálják, akkor hallgathatatlan lesz ez a rádió is.
Mert így nem az??? :o[/quote]

Vannak azért fokozatok, amig nem tartották be a kvótát, addig lehetett hallgatni.[/quote]
te figyelj már, ha te százzal akarsz menni, de a kresz előírja az 50km/h-t, akkor betartod, vagy inkább kiszállsz az autóból és gyalog mész? :)
 #164216  Szerző: kukac

Dani írta:
kukac írta:
Dani írta:Szomorú, hogy ezt ráerőltetik a Rádió1-re, remélem tesz valamit a rádió vezetősége majd ez ellen. Én szurkolok nekik.
és ugyan mégis mit? visszaadják az engedélyt? vállalták, meg kell csinálni.
hja kérem, hamarabb kellett volna gondolkozni, egyrészt a pályázati feltételek nyilvánosak, másrészt nem kötelező pályázni, így ha csak hallgathatatlan rádiót képes csinálni valaki a feltételrendszer szerint, akkor nem kell csinálni, ennyi és ráadásnak megmarad egy szatyor pénz is. :)
 #164208  Szerző: Dani

De ha megcsinálják, akkor hallgathatatlan lesz ez a rádió is.[/quote]
Mert így nem az??? :o[/quote]

Vannak azért fokozatok, amig nem tartották be a kvótát, addig lehetett hallgatni.
 #164207  Szerző: asr27

Dani írta:
kukac írta:
Dani írta:Szomorú, hogy ezt ráerőltetik a Rádió1-re, remélem tesz valamit a rádió vezetősége majd ez ellen. Én szurkolok nekik.
Mert így nem az??? :o
 #164206  Szerző: Dani

kukac írta:
 #164204  Szerző: kukac

#164194  Szerző: Dani

robert11 írta:Ja és sok ismerős magyar is volt benne amit a musicon is hallhattunk fura is volt őket úgy hallani hogy nemmondta be Troy ilyen Bogi, Newik amiket ott megszokhattunk ugyebár
adam1400 írta:Ez az éjjel nagyon kemény volt,6 órán keresztül csak magyarok voltak,ilyen egyik rádióban sincs,és ráadásul nincs is elég így 2-3x is volt 1-1 szám :D
Szomorú, hogy ezt ráerőltetik a Rádió1-re, remélem tesz valamit a rádió vezetősége majd ez ellen. Én szurkolok nekik.
  • 1
  • 766
  • 767
  • 768
  • 769
  • 770
  • 1032