RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#164460  Szerző: markfelt

Közben egy ideje nem él az OzoneFM oldala, ha esetleg még nem volt róla szó.
 #164444  Szerző: djlacee

asr27 írta:
frekivadasz írta:Azért azt remélem érezhető, hogy itt messze nemcsak rólad van szó.
Mivel a politika topikban mostanában én posztolok a legtöbbet, mert rohadtul elegem van a fityesz leépítő jellegű, kapzsi, kizsákmányoló, korrupt politikájából, így leginkább az volt érezhető számomra, hogy rám próbáltál célozgatni.
Elég lett volna annyi, hogy "igen, érzem"
 #164442  Szerző: asr27

frekivadasz írta:Azért azt remélem érezhető, hogy itt messze nemcsak rólad van szó.
Mivel a politika topikban mostanában én posztolok a legtöbbet, mert rohadtul elegem van a fityesz leépítő jellegű, kapzsi, kizsákmányoló, korrupt politikájából, így leginkább az volt érezhető számomra, hogy rám próbáltál célozgatni.
 #164441  Szerző: frekivadasz

Azért azt remélem érezhető, hogy itt messze nemcsak rólad van szó.
 #164440  Szerző: asr27

frekivadasz írta:Természetesen nem magukkal a topikokkal van a baj. Tessék már érteni amit írtam.
Értettem, csak próbáltam burkoltan válaszolni rá, mint, ahogy te is burkoltan próbálsz nekem beszólni. :)
 #164439  Szerző: frekivadasz

Természetesen nem magukkal a topikokkal van a baj. Tessék már érteni amit írtam.
 #164438  Szerző: asr27

frekivadasz írta:Mondjuk ezért, meg a Music FM, valamint a Politika topikért nem is volna annyira kár.
Ez is egy vélemény. Kérdés, hogy akkor mi a fenéért vagy itt, ha nem tetszik ez a 3 topik?
 #164436  Szerző: frekivadasz

Mondjuk ezért, meg a Music FM, valamint a Politika topikért nem is volna annyira kár.
 #164433  Szerző: asr27

szblcs írta: de láthatjátok, sose pusztul el.
Ne is pusztuljon, kár lenne érte! :)
 #164430  Szerző: noartist

Tessék felkészülni!
Pakoljuk VirtualPro-szerverekre a radiosite.hu-t is! ;)
(off vége)
  • 1
  • 757
  • 758
  • 759
  • 760
  • 761
  • 1032