RADIOSITE Fórum

• Politika

#164874  Szerző: markfelt

Igen, az Origo volt, de az Index is ugyanezt csinálta a címlapi Velvet rovatban, 8 görgetéssel lejjebb.
 #164873  Szerző: kukac

noartist írta:
kukac írta:ez melyik sajtótermék műve?
Tippre Origo.
ja, akkor nincs kérdés...
 #164872  Szerző: noartist

kukac írta:
szblcs írta:
frekivadasz írta:A kedves újságírókat szeretném tisztelettel arra kérni, hogy ilyen esetben a meghalt szó helyett az elhunyt kifejezést szíveskedjenek használni. Köszönöm!
Én meg arra, hogy ne tessenek bulvárszenzációt csinálni egy tömegbalesetből:

Kép
ez melyik sajtótermék műve?
Tippre Origo.
 #164871  Szerző: asr27

noartist írta:
frekivadasz írta:Szokásos indexes csúsztatás.

A fűtést rendbe kell hozni, ez egy pillanatra sem kérdés. Sőt, a lehető leghamarabb meg kellett volna oldani.

De a -12°C az kint van, és nem bent! Mindenki arra ébred a környéken. Értem én, hogy így nagyobb a hírérték, de pontosan ettől válik hiteltelenné.

Természetesen nem a dolgozók feladata a probléma megoldása. De tényleg jobb a faszbukon nyavajogni, és közben fázni, vagy esetleg összefogni a kollégákkal, és venni egy olajradiátort? http://olajradiator.arukereso.hu

Tudom, most jön az, hogy villany sincs.
Csak azt ne mondd, hogy a mentősök dobják össze a pénzt egy kibaszott olajradiátorra. NE! Szánalmas, gusztustalan, hogy itt tartunk! És megnyugtatlak, hogy szó sincs semmiféle indexes csúsztatásról, ennél sokkal siralmasabb a helyzet a mentőállomások többségén, néhány mentőautóról nem is beszélve.
Szánalmas, ha úgy gondolod, ez a megoldás. Legközelebb majd rakjanak tábortüzet az udvaron, mi?
Pontosan erről van szó!!
Annyira szánalmas, hogy páran milyen álomvilágban élnek ebben az országban, mint, ha nem is itt élnének!
Felháborító, vérlázító egyes emberek gondolkodása! Persze, miniszteri fizetésből össze lehetne dobni olajradiátorra, semmi kétség...
 #164870  Szerző: kukac

szblcs írta:
frekivadasz írta:A kedves újságírókat szeretném tisztelettel arra kérni, hogy ilyen esetben a meghalt szó helyett az elhunyt kifejezést szíveskedjenek használni. Köszönöm!

Kép
ez melyik sajtótermék műve?
 #164869  Szerző: noartist

frekivadasz írta:Szokásos indexes csúsztatás.

A fűtést rendbe kell hozni, ez egy pillanatra sem kérdés. Sőt, a lehető leghamarabb meg kellett volna oldani.

De a -12°C az kint van, és nem bent! Mindenki arra ébred a környéken. Értem én, hogy így nagyobb a hírérték, de pontosan ettől válik hiteltelenné.

Természetesen nem a dolgozók feladata a probléma megoldása. De tényleg jobb a faszbukon nyavajogni, és közben fázni, vagy esetleg összefogni a kollégákkal, és venni egy olajradiátort? http://olajradiator.arukereso.hu

Tudom, most jön az, hogy villany sincs.
Csak azt ne mondd, hogy a mentősök dobják össze a pénzt egy kibaszott olajradiátorra. NE! Szánalmas, gusztustalan, hogy itt tartunk! És megnyugtatlak, hogy szó sincs semmiféle indexes csúsztatásról, ennél sokkal siralmasabb a helyzet a mentőállomások többségén, néhány mentőautóról nem is beszélve.
Szánalmas, ha úgy gondolod, ez a megoldás. Legközelebb majd rakjanak tábortüzet az udvaron, mi?
 #164868  Szerző: kukac

frekivadasz írta:
kukac írta: persze, nyilván viseli mindenki - gondolom te is és a gyereked is ha egyszer úgy hozza az élet. Nyilván akkor is ezt fogod neki mondogatni a rács másik oldalán állva..
Amit szblcs mondott, abban pont az van ami, egyrészt nem kellene helyette magyarázkodni, másrészt pedig a jelenlegi politikai trend pontosan ezen dolgok ellenében határozza meg magát.
Én eddig mindet viseltem. Így tervezem a továbbiakban is. A gyerekemet is ilyen szellemben nevelem.

Mindenkinek az van benne, amit belelát. Semminemű magyarázkodás nem volt, elmondtam, hogy én mit gondolok.

Hogy a volt, a jelenlegi, vagy a jövőbeli politikai trend hogyan határozza meg magát, a legkisebb mértékben sem érdekel.
nekem pl. a saját gyermekem annál többet jelent, minthogy ekképpen leckéztessem, de hát nem vagyunk egyformák. az hogy téged nem érdekel a válasz tartalma, a te dolgod, attól még ez a magyarázat áll, nem kell elfelejteni, hogy ki milyen elvek mellé teszi le a voksát, később esetleg azzal lesz egy kalap alá véve... de téged gondolom az sem érdekel.
 #164866  Szerző: markfelt

Kép
 #164865  Szerző: frekivadasz

A kedves újságírókat szeretném tisztelettel arra kérni, hogy ilyen esetben a meghalt szó helyett az elhunyt kifejezést szíveskedjenek használni. Köszönöm!
  • 1
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 517