asr27 írta:Reagálnék, de mégsem. Úgyis teljesen esélytelen, lúzer csapat a komplett baloldal, és a Jobbik is.
asr27 írta:Reagálnék, de mégsem. Úgyis teljesen esélytelen, lúzer csapat a komplett baloldal, és a Jobbik is.
kukac írta:felszblcs írta:Most, hogy nem vagyok admin, végre lehetek őszinte, juhé!"ki a migrikkel, le a buzikkal, vesszenek a szegények, betegek, nyomorultak, a zsidók, a cigányok, akinek nincs semmilyen az annyit is ér, stbstb..."
Én örülök a nemzeti, konzervatív fordulatnak a nyugati világban, nagyon kellő volt, a szabadosság már komoly túlzásokba esett, a rend és a normalitás kárára.
Talán most már a magyar kormányt sem éri majd annyi alaptalan és nemtelen támadás.
frekivadasz írta:pontosan arra válaszoltam pedig, ha ezt nem vagy képes értelmezni, akkor igazad van, itt kell abbahagyni.kukac írta:nekem pl. a saját gyermekem annál többet jelent, minthogy ekképpen leckéztessem, de hát nem vagyunk egyformák. az hogy téged nem érdekel a válasz tartalma, a te dolgod, attól még ez a magyarázat áll, nem kell elfelejteni, hogy ki milyen elvek mellé teszi le a voksát, később esetleg azzal lesz egy kalap alá véve... de téged gondolom az sem érdekel.?
Beidézted az írásomat, de mintha valami teljesen másra válaszoltál volna. Ha ezeket sikerült valami oknál fogva mégis leszűrni belőle, akkor pontosan itt kell abbahagynunk a beszélgetést.
asr27 írta:Kiemeltem, lehet, hogy eddig elsiklottál felette.noartist írta:Mikor fogod fel, hogy NEM A MUNKAVÁLLALÓ FELADATA, az, hogy megfelelő életkörülményeket teremtsen a munkahelyén, HANEM A MUNKÁLTATÓÉ?! Ez nem hisztizés, hanem tény!frekivadasz írta:Szokásos indexes csúsztatás.Csak azt ne mondd, hogy a mentősök dobják össze a pénzt egy kibaszott olajradiátorra. NE! Szánalmas, gusztustalan, hogy itt tartunk! És megnyugtatlak, hogy szó sincs semmiféle indexes csúsztatásról, ennél sokkal siralmasabb a helyzet a mentőállomások többségén, néhány mentőautóról nem is beszélve.
A fűtést rendbe kell hozni, ez egy pillanatra sem kérdés. Sőt, a lehető leghamarabb meg kellett volna oldani.
De a -12°C az kint van, és nem bent! Mindenki arra ébred a környéken. Értem én, hogy így nagyobb a hírérték, de pontosan ettől válik hiteltelenné.
Természetesen nem a dolgozók feladata a probléma megoldása. De tényleg jobb a faszbukon nyavajogni, és közben fázni, vagy esetleg összefogni a kollégákkal, és venni egy olajradiátort? http://olajradiator.arukereso.hu
Tudom, most jön az, hogy villany sincs.
Szánalmas, ha úgy gondolod, ez a megoldás. Legközelebb majd rakjanak tábortüzet az udvaron, mi?
frekivadasz írta:Mikor fogod fel, hogy NEM A MUNKAVÁLLALÓ FELADATA, az, hogy megfelelő életkörülményeket teremtsen a munkahelyén, HANEM A MUNKÁLTATÓÉ?! Ez nem hisztizés, hanem tény!noartist írta:Ez egy megoldás. Inkább logikusnak és célravezetőnek nevezném, mint szánalmasnak.frekivadasz írta:Szokásos indexes csúsztatás.Csak azt ne mondd, hogy a mentősök dobják össze a pénzt egy kibaszott olajradiátorra. NE! Szánalmas, gusztustalan, hogy itt tartunk! És megnyugtatlak, hogy szó sincs semmiféle indexes csúsztatásról, ennél sokkal siralmasabb a helyzet a mentőállomások többségén, néhány mentőautóról nem is beszélve.
A fűtést rendbe kell hozni, ez egy pillanatra sem kérdés. Sőt, a lehető leghamarabb meg kellett volna oldani.
De a -12°C az kint van, és nem bent! Mindenki arra ébred a környéken. Értem én, hogy így nagyobb a hírérték, de pontosan ettől válik hiteltelenné.
Természetesen nem a dolgozók feladata a probléma megoldása. De tényleg jobb a faszbukon nyavajogni, és közben fázni, vagy esetleg összefogni a kollégákkal, és venni egy olajradiátort? http://olajradiator.arukereso.hu
Szánalmas, ha úgy gondolod, ez a megoldás. Legközelebb majd rakjanak tábortüzet az udvaron, mi?
A mi lenne ha, meg az így kéne, úgy kéne, ménemúgyvan, a hisztizés na az valóban szánalmas. Nem mellékesen meleg sem lesz tőle.
noartist írta:Ez egy megoldás. Inkább logikusnak és célravezetőnek nevezném, mint szánalmasnak.frekivadasz írta:Szokásos indexes csúsztatás.Csak azt ne mondd, hogy a mentősök dobják össze a pénzt egy kibaszott olajradiátorra. NE! Szánalmas, gusztustalan, hogy itt tartunk! És megnyugtatlak, hogy szó sincs semmiféle indexes csúsztatásról, ennél sokkal siralmasabb a helyzet a mentőállomások többségén, néhány mentőautóról nem is beszélve.
kukac írta:?frekivadasz írta:nekem pl. a saját gyermekem annál többet jelent, minthogy ekképpen leckéztessem, de hát nem vagyunk egyformák. az hogy téged nem érdekel a válasz tartalma, a te dolgod, attól még ez a magyarázat áll, nem kell elfelejteni, hogy ki milyen elvek mellé teszi le a voksát, később esetleg azzal lesz egy kalap alá véve... de téged gondolom az sem érdekel.kukac írta: persze, nyilván viseli mindenki - gondolom te is és a gyereked is ha egyszer úgy hozza az élet. Nyilván akkor is ezt fogod neki mondogatni a rács másik oldalán állva..Én eddig mindet viseltem. Így tervezem a továbbiakban is. A gyerekemet is ilyen szellemben nevelem.
Amit szblcs mondott, abban pont az van ami, egyrészt nem kellene helyette magyarázkodni, másrészt pedig a jelenlegi politikai trend pontosan ezen dolgok ellenében határozza meg magát.
Mindenkinek az van benne, amit belelát. Semminemű magyarázkodás nem volt, elmondtam, hogy én mit gondolok.
Hogy a volt, a jelenlegi, vagy a jövőbeli politikai trend hogyan határozza meg magát, a legkisebb mértékben sem érdekel.