http://mno.hu/belfold/az-allam-is-felel ... rt-1385707
Erről van szó!
Erről van szó!
), felveszik dolgozni, hogy el tudjon menni legalább előnyugdíjba.altermanus írta:asr27!Bocsi, de szerintem itt valamit nagyon elnéztél... Én nem pesti vagyok, csak havi 1x, 2x vagyok fent 1-1 napot...
nem védem őket, de nem úgy van, mint te, hogy ott van pesten a #moszkvatérióránál, és viszik, és ott vannak vele... hanem ha telefonász is, akkor ,,há'gyerebegyalog" - kössz b.meg... + szerintem az egész egy pénzmosoda... - és ez nem a legdurvább amit elmondtam-leírtam...
közszolgálati szervezeti vezetőm(másnéven Igazgató Úr), hogyha úgy volt kedve akkor Csabrendeken, ha valaki Csabrendek határán kint dolgozott, 14 órakor a műszak végeztével szépen otthagyják őket a 38°C melegben és úgy sétál haza a 10 km-re lévő házába...
asr27 írta:Előző hozzászólásomhoz még annyit hozzáfűznék, hogy a közmunkások a teljes jövedelmüket élelmiszerre, és rezsire költik, pusztán a létfenntartásért dolgoznak, amit úgy hívnak, hogy: Rabszolgaság!Én még egyet se láttam kocsmában (soha életemben nem jártam ilyen helyen, és fúúúúj).
frekivadasz írta:A közmunka nem lenne rossz elgondolás, az igazi probléma a kivitelezéssel van.Tavaly tízéves csúcsra, 9,6 százalékra ért a szegények aránya azok között, akiknek egyébként van munkájuk.Valóban kevesebb lenne az arányuk a közmunka nélkül, hiszen még ez a munkájuk se lenne.
"Élhetnének" még alacsonyabb segélyből. Még szegényebben.
Az jobb lenne?