RADIOSITE Fórum

• Adótornyok

#165518  Szerző: markfelt

altermanus írta:
szblcs írta: Mondom, engedd el, nem cél a R1-et a Class frekire vinni. Oda mást szánnak. A R1 más módon lesz országos.
figyelek! hogyan? :roll:
Tippelj, és böffentek, ha eltaláltad.
 #165517  Szerző: altermanus

szblcs írta: Mondom, engedd el, nem cél a R1-et a Class frekire vinni. Oda mást szánnak. A R1 más módon lesz országos.
figyelek! hogyan? :roll:
 #165515  Szerző: markfelt

asr27 írta:
szblcs írta:
asr27 írta: és melyik az a más?
Még nincs elnevezve a gyermek.
Kinek a szülötte lesz?
Csak nem a rogánné féle?
Há' maj' meglássuk.
 #165511  Szerző: asr27

szblcs írta:
asr27 írta:
szblcs írta:nem cél a R1-et a Class frekire vinni. Oda mást szánnak.
és melyik az a más?
Kinek a szülötte lesz?
Csak nem a rogánné féle?
 #165509  Szerző: Gr3g0ry

szblcs írta:
Gr3g0ry írta:Ahogy én tudom,hálózatos rádió nem kerülhet országos frekicsomagra(szerintem a törvényi szabályozások nem tenné lehetővé),talán egyetlen lehetőség ha lemondanak a hálózati rádiós dolgokról(és lemondva azt a lehetőséget hogy helyi frekvenciákra keressenek hirdetőket,ami marketing szempontból nem jelentene jót).
Jaj, hagyjuk már a törvényeket. :D
Mondasz valamit. :troll:
 #165507  Szerző: markfelt

Gr3g0ry írta:Ahogy én tudom,hálózatos rádió nem kerülhet országos frekicsomagra(szerintem a törvényi szabályozások nem tenné lehetővé),talán egyetlen lehetőség ha lemondanak a hálózati rádiós dolgokról(és lemondva azt a lehetőséget hogy helyi frekvenciákra keressenek hirdetőket,ami marketing szempontból nem jelentene jót).
Jaj, hagyjuk már a törvényeket. :D
 #165506  Szerző: markfelt

asr27 írta:
és melyik az a más?
 #165505  Szerző: Gr3g0ry

Ahogy én tudom,hálózatos rádió nem kerülhet országos frekicsomagra(szerintem a törvényi szabályozások nem tenné lehetővé),talán egyetlen lehetőség ha lemondanak a hálózati rádiós dolgokról(és lemondva azt a lehetőséget hogy helyi frekvenciákra keressenek hirdetőket,ami marketing szempontból nem jelentene jót).
 #165502  Szerző: asr27

és melyik az a más?
 #165501  Szerző: markfelt

altermanus írta:
szblcs írta:
altermanus írta: azért ezt - a mondatot, szblcs - gondold meg jól....
Miért, mi a probléma vele?
az, hogy a politika úgy is megoldja azt, hogy a rádió 1 valamilyen úton-módon, ki fogják harcolni a class frekvenciáit... csak legyünk túl a következő választáson, és a Class peren...
azt se akarta elhinni senki sem, hogy a dankó valaha feltőr FM-re... pedig én az árvíz FM után nem sokkal, mondogattam jó pár ismerősnek. Sőt, egy facebook csoportba is írtam, írnom sem kell, hogy hülyének néztek..., :gülü: na jó itt talán nem, de hidd el lesz olyan törvény (képesek rá), hogy megcsinálják én ebbe olyan biztos vagyok, mint ahogy itt ülök a laptopom előtt, és pötyögök a fórumon, és te meg elolvasod a most a hozzászólásomat

Mondom, engedd el, nem cél a R1-et a Class frekire vinni. Oda mást szánnak. A R1 más módon lesz országos.
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 87