RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#165797  Szerző: troll

nyikolaj írta:Nem olyan rég pedig írtam a Reggeli Show műsorba egy sms-t,hogy a Fekete fehér igen-nem játékra jelentkeznék...

...

De a lnyeg,hogy itt is nyertem.És 2 hónap múlva leküldték a legközelebbi megyeszékhelyre.
Ha a Rádió 1 "egészérol" irsz es nem konkretan a reggeli musorrol.... AKKOR TANULJ MEG FOGALMAZNI!!!!!!

Koszonom.
 #165770  Szerző: noartist

szblcs írta:Szerintem nem az a gáz, amit a Rádió 1 csinál, bár persze az is lehet gáz valahol, főleg ha igaz, hanem az, amit a fiúk. Hogy lehet ennyi időtök? Áruljátok már el, mi a titok!
Olyanok, mintha ezért pénzt kapnának. (persze ez kizárt.. :roll: )
 #165768  Szerző: small

szblcs írta:Szerintem nem az a gáz, amit a Rádió 1 csinál, bár persze az is lehet gáz valahol, főleg ha igaz, hanem az, amit a fiúk. Hogy lehet ennyi időtök? Áruljátok már el, mi a titok!

egész nap fexik az elmén, ideje van rá...
 #165766  Szerző: nyikolaj

Persze! De itt konkrétan a Rádió 1-ről van szó! Nem csak kizárólag a Reggeli Show műsorról. Amikor ötödiknek kerültem be akkor Györke Attival játszottam. Ez akkor volt (az a játék) amikor a Francia Alpokba lehetett megnyerni a fődíjat! Síelős buli sztárokkal stb! És akiknek sikerült bekerülni ötödikként,,kaptak egy ajándékcsomagot. Csak nekem sajna nem küldték le. Egyébként elég fura,hogy eddig még nem hallottál olyanról,hogy mondjuk 3. , 5. ,10. , vagy akár 13. betelefonáló legyen a játékos! RENGETEGSZER van ilyen! A most lezajlott pénzes játékban is mindig a 10. nyert! Kicsit tájékozottabbnak kell lenni!
 #165750  Szerző: troll

nyikolaj írta:Ősszel volt olyan játék,hogy az ötöfik telefonáló nyer. Én be is futottam ötödiknek,csak nem küldték le a csomagot Miskolcra. Nem olyan rég pedig írtam a Reggeli Show műsorba egy sms-t,hogy a Fekete fehér igen-nem játékra jelentkeznék...Nyílván rengetegen jelentkeznek,csak tettem egy próbát.Erre délelőtt felhív egy hölgy,hogy játszak egy hármas ugrás játékot.Magyarul azokból is válogatnak akik kora reggel írnak sms-t.Hiába mondja Balázs,hogy most küldjenek sms-t ha játszani szeretnének..úgyis véletlenszerűen válogatnak egy korábbi felhívásbol is akár. De a lnyeg,hogy itt is nyertem.És 2 hónap múlva leküldték a legközelebbi megyeszékhelyre.
Időzavar. Balázsék dec 6-i indulása után éppen, hogy eltelt 2 hónap, és volt benne karácsonyi leállás is, 2 hét. Lehetetlenség amit írsz.

5-ik betefonálós játékot pedig még az életben nem hallottam, nemhogy a Rádió 1-en.
 #165743  Szerző: noartist

Általában személyesen kell elmenni a stúdióba, mert lusták postázgatni.
 #165740  Szerző: nyikolaj

Ősszel volt olyan játék,hogy az ötöfik telefonáló nyer. Én be is futottam ötödiknek,csak nem küldték le a csomagot Miskolcra. Nem olyan rég pedig írtam a Reggeli Show műsorba egy sms-t,hogy a Fekete fehér igen-nem játékra jelentkeznék...Nyílván rengetegen jelentkeznek,csak tettem egy próbát.Erre délelőtt felhív egy hölgy,hogy játszak egy hármas ugrás játékot.Magyarul azokból is válogatnak akik kora reggel írnak sms-t.Hiába mondja Balázs,hogy most küldjenek sms-t ha játszani szeretnének..úgyis véletlenszerűen válogatnak egy korábbi felhívásbol is akár. De a lnyeg,hogy itt is nyertem.És 2 hónap múlva leküldték a legközelebbi megyeszékhelyre.
 #165738  Szerző: markfelt

Szerintem nem az a gáz, amit a Rádió 1 csinál, bár persze az is lehet gáz valahol, főleg ha igaz, hanem az, amit a fiúk. Hogy lehet ennyi időtök? Áruljátok már el, mi a titok!
 #165737  Szerző: Dawe1797

adam1400 írta:
robert11 írta:Ki mit szól ahoz hogy a rádió1 játékáról kiderült hogy bunda és amiatt kapcsolták ki a falat vagy azt hogy lehessen olvasni a mások bejegyzéseit.
Vagy ebből mi az igaz?
Nem lehet hogy csakkitalálta valaki?
Elég rossz fényt vetne az adóra ha így lenne, mert amennyi hallgatót gyűjtöttek, így azokat könnyen el is veszíthetik.
Adam1400 te is szólj hozzá.
na mostmár megírom csak vártam hogy a 3 heti játéknak vége legyen.

Szóval 2 eset volt az egyiket tudja a stáb is:

Írt a falra egy hölgy hogy 3. volt és amikor lejátszották az első 9-et nem volt benne,és törölték is a posztját,erre újra kiírta de most azt hogy na kiderült a titok és szitkozódott erre az admin kikapcsolta a falat és azóta se lehet rá írni.

A másik pedig ez most új info a stábnak: hogy "valaki" úgy nyert állítólag Norinánál hogy nem is 10. volt hanem kérdezték hol lakik és az alapján döntötték el,és ugyan kérdezték tőle a zenét és szlogent de adásba le se lett adva a hangja,elvileg hívni fogják hétfőtől.

Az tény hogy Norinánál könnyebb volt bejutni,voltam 1,4,7.De délután pl volt rengetegszer hogy kicsengett és nem vették fel.
Ez több mint gáz! :lool:
 #165736  Szerző: markfelt

Nem jutok szóhoz.
  • 1
  • 742
  • 743
  • 744
  • 745
  • 746
  • 1032