RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#166850  Szerző: oldman

dkemeny77 írta:
oldman írta:Szép és jó, hogy a Rádió 1 terjeszkedik. Nincs valami határa a hálózatosodásnak? Vagy lényegében akár 30 frekije is lehet egy cégnek. Nem a Rádió 1-re szeretném ezt kihegyezni, mivel akár a jövőben egy másik cég is csinálhat ilyen bővítést. A HEROE mit gondol erről? Bár nekik kevesebb szavuk van, mint a Rádió 1-nek egyedül.
És mi lesz a munkanélküli rádiósokkal. Akkor most ki veszi el a megélhetését kinek?
Nem vagyok naív, mégis kéne tenni valamit, a meglévő munkahelyek megőrzéséért.
Nem az volt, hogy a stáb marad a helyi blokk(ok)ra?
Gondolod, hogy egy 4 órás helyi ablakra kell egy komplett rádiónyi műsorvezető és hírszerkesztő? Ilyenkor mindenhol leépítés van, és max 2 embert tartanak meg.
 #166849  Szerző: altermanus

Milán írta:
altermanus írta:hurrá már nagyon várom (nem)
Pedig azt hittem, hogy ezeknek a műsoroknak rendszeres nézője vagy :)
[OFF]
amióta mulatós lett nem... vagyishát a Rockin' dübörög, akkor szoktam nézni :party: különben nem[/OFF]
 #166848  Szerző: dkemeny77

oldman írta:Szép és jó, hogy a Rádió 1 terjeszkedik. Nincs valami határa a hálózatosodásnak? Vagy lényegében akár 30 frekije is lehet egy cégnek. Nem a Rádió 1-re szeretném ezt kihegyezni, mivel akár a jövőben egy másik cég is csinálhat ilyen bővítést. A HEROE mit gondol erről? Bár nekik kevesebb szavuk van, mint a Rádió 1-nek egyedül.
És mi lesz a munkanélküli rádiósokkal. Akkor most ki veszi el a megélhetését kinek?
Nem az volt, hogy a stáb marad a helyi blokk(ok)ra?
 #166842  Szerző: oldman

Szép és jó, hogy a Rádió 1 terjeszkedik. Nincs valami határa a hálózatosodásnak? Vagy lényegében akár 30 frekije is lehet egy cégnek. Nem a Rádió 1-re szeretném ezt kihegyezni, mivel akár a jövőben egy másik cég is csinálhat ilyen bővítést. A HEROE mit gondol erről? Bár nekik kevesebb szavuk van, mint a Rádió 1-nek egyedül.
 #166832  Szerző: Milán

altermanus írta:hurrá már nagyon várom (nem)
Pedig azt hittem, hogy ezeknek a műsoroknak rendszeres nézője vagy :)
 #166831  Szerző: altermanus

hurrá már nagyon várom (nem)
 #166830  Szerző: djlacee

:ayfkm:
 #166828  Szerző: witiruve

Valahogy jóvá kell tenni, hogy nem a Fidesz mellett voltak a CEU ügyben..
Kép
 #166816  Szerző: markfelt

noartist írta:Úgy 2 hónap után ismét bekapcsoltam, és sokkal jobb a zenei kínálat- legalábbis az elmúlt cirka másfél óra alapján. Most épp a Summer Jam megy, ami abszolút pozitív meglepetés, régen ilyesmi nem bukkant fel.
Persze, ha rég hallottad, akkor tökéletes, de ha naponta órákat szól, akkor őrjít. Ilyen a CHR.
  • 1
  • 732
  • 733
  • 734
  • 735
  • 736
  • 1035