noartist írta:A szolnoki 90.4 MHz nincs kiírás alatt? Mert a táblázatban nincs róla hír, pedig kézenfekvő lenne- korábban is ment rajta R1, Szolnok (és környéke) pedig nem kis régió.Wait for it. Lehet, a végén közösségi lesz.
noartist írta:A szolnoki 90.4 MHz nincs kiírás alatt? Mert a táblázatban nincs róla hír, pedig kézenfekvő lenne- korábban is ment rajta R1, Szolnok (és környéke) pedig nem kis régió.Wait for it. Lehet, a végén közösségi lesz.
Sakál írta:+1adam1400 írta:Ahonnan megtudjuk, hogy véget ért a hybrid futam? Írkálsz itt mindenféle faszságot, hogy úgy tűnjön, mintha ki tudja ki lennél. Rohadtul idegesítő már. Te egy ugyanolyan hallgató vagy, mint Szabina, a műkörmös, semmi több. Fogd fel!BMáté írta:A közelmúltban több régóta nem használt frekvencia tervezetéről határozott a Médiatanács (Kaposvár 99,9 MHz, Pécs 101,7 MHz, stb.). Ezután nem sokkal megszületett a pályázati felhívás tervezete is (legutóbb a Dunaújváros 93,1 MHz esetében).reggel 9-kor aki tudja hallgassa a radio 1-et ott kiderül a válasz. aki nem tudja annak elég az fb oldalt figyelni.
Nos, ez azért nem lesz offtopic hsz., mert feltűnt, hogy a Szolnok 90,4 MHz nem lesz pályáztatva még legalább 1-2 hétig (vagy csak figyelmetlen vagyok?), hiszen kimérték a frekit, de nincs pályázati felhívás.
A Médiatanács lassúzik, vagy netán a Rádió 1 máshogy AKTÍVizálja magát a térségben?
adam1400 írta:Ahonnan megtudjuk, hogy véget ért a hybrid futam? Írkálsz itt mindenféle faszságot, hogy úgy tűnjön, mintha ki tudja ki lennél. Rohadtul idegesítő már. Te egy ugyanolyan hallgató vagy, mint Szabina, a műkörmös, semmi több. Fogd fel!BMáté írta:A közelmúltban több régóta nem használt frekvencia tervezetéről határozott a Médiatanács (Kaposvár 99,9 MHz, Pécs 101,7 MHz, stb.). Ezután nem sokkal megszületett a pályázati felhívás tervezete is (legutóbb a Dunaújváros 93,1 MHz esetében).reggel 9-kor aki tudja hallgassa a radio 1-et ott kiderül a válasz. aki nem tudja annak elég az fb oldalt figyelni.
Nos, ez azért nem lesz offtopic hsz., mert feltűnt, hogy a Szolnok 90,4 MHz nem lesz pályáztatva még legalább 1-2 hétig (vagy csak figyelmetlen vagyok?), hiszen kimérték a frekit, de nincs pályázati felhívás.
A Médiatanács lassúzik, vagy netán a Rádió 1 máshogy AKTÍVizálja magát a térségben?
altermanus írta:én sosem értettem, hogyan hozzák össze az ilyen statisztikákat...Akkor érdemes lenne utánaolvasni. A rádiós napló pl. egy fontos kulcsszó a történetben.
Robca87 írta:Balázs ma reggel elég sejtelmes volt ma reggel. Hamarosan jöhet a bővités szerintem.Mert ma reggel mit mondott ma reggel? Konkrétumokat már srácok, nem hallgat mindig mindenki mindent, bazz.