Egységes verseny? Ebben az országban? Ugyan már! Majd esetleg, ha az egész parlament fel lesz oszlatva és valódi rendszerváltás lesz, akkor talán.... Addig viszont biztosan marad az elnyomás...
Zsolt írta:ja, amúgy tökre igazatok van a bartókkal kapcsolatban.
tudjátok mit unok én még szintén gecire? hogy megyek a városban és minden bokorban múzeum, színház, könyvtár, meg ilyen halál unalmas helyek, miközben pláza meg alig valahol! őszintén, mi értelme ilyen faszom bazilikáknak, ha a spanjaimmal utazhatunk ki a halál farkára, ha mekizni akarunk?! miféle piacgazdaság az ilyen, én tökre termelném a gdp-t az imax 3d moziban, kólázgatva, meg ilyenek, erre sehol sehol-semmi, a töküres templomokat kell kerülgetnem mindenhol! ;_;
unom már, hogy a magamfajta elnyomott kisebbségnek (fehér, európai, 18-29) soha semmi jó nem jut, mindig csak a nyugger bölcsészek járnak jól. kimondom a nyilvánvalót: dózeróljuk le a bartókot és színházakat és építsünk rá teszkót és kapitalizmust!
asr27 írta:Én úgy gondolom, teljes pénzkidobás a fenntartása, alig mérhető a hallgatottsága, nincs értelme fenntartani.Ilyen "penzkidobasra" szamtalan pelda van mas orszagokban is, ez a kozszolgalat, ahol nem szempont a hallgatottsag,az mas kerdes, hogy milyen minosegu az emlitett radio...
Lehetne a helyén akár egy országos kereskedelmi zenés rádió is. Bartók plusz a Dankó? Minek mindkettő országosan FM-en? Még egyik is sok lenne egy ekkora országban!
asr27 írta:Ne viccelj már...Tenyleg a legnagyobb erdeklodessel kerdezem, mi a baj pl. a Bartok radioval, kitol veszi el a helyet?Miket nem tudsz te
A városokban nagyobb igény van a " mélyfalusi tuctucra " mint falun, elhiheted nekem.
Falun több az idős, akik előszeretettel hallgatják unalmukban a dankót meg a bartókot.
Egyébként, az, hogy nálunk van még európai szinten is nívós klasszikus rádió, annak tudható be, hogy rendesen le vagyunk maradva Európa többi országához képest. Máshol már rájöttek, hogy nem kifizetődő, egy ilyen tematikájú rádió fenntartása FM-en, országosan.. A kommunizmus maradványai, sajnos még mindig fellelhetőek kicsiny országunkban.