RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#167572  Szerző: markfelt

"A Vajna-rádió így is tíz frekvencián szól az országban, az újakkal messze a Rádió 1 műsorai érik el a legtöbb rádióhallgatót az országban, ami hatalmas piaci előnyt jelent, főleg így, hogy az országos frekvenciák nincsenek használatban."

Ennek a mondatnak nincsen értelme, és amit szerintem jelenteni akar, az is faszság.
 #167561  Szerző: markfelt

Kár, hogy nem tudjuk meg, mikortól.
 #167560  Szerző: kukac

"A Médiatanács hozzájárult, hogy a jelenleg Sopron Rádió, Tisza-tó Rádió, Rádió Focus (Salgótarján), a Debrecen Rádió FM95 és a Rádió Eger néven szóló médiaszolgáltatások, illetve a Baranya megyében a Pécs 90,6 MHz, Villány 100,9 MHz, Komló 99,4 MHz és Mohács 93,8 MHz frekvenciákon működő kereskedelmi rádiók május 15-től hálózatba kapcsolódjanak a Rádió 1 budapesti adásával."
forrás
 #167511  Szerző: andit

lali87 írta:Én nem rég hallgatom a Rádió Focust de sajnálom, hogy megszűnik, még egyhangúbb lesz a rádiós felhozatal itt Salgótarjánban....
Egy üde színfolt szűnik meg a propaganda oltárán :( itt is és szerintem ezzel a véleménnyel nagyon nem vagyok egyedül.
A rádió 1 balázsékat leszámítva sivár monoton hosszútávon idegesítő.
Így sokkal egyszerűbb terjeszkedni mint 40-50 frekvenciát megpályázgatni az országban (ezt is el tudtàk volna intézni az tuti)
Bele ülnek a készbe van rádió vannak halgatói csak a műsort kell kicserélni és az RDS-t átírni oszt csók. És még az esetleges konkurencia is megy a lecsóba zseniális......
 #167473  Szerző: lali87

Én nem rég hallgatom a Rádió Focust de sajnálom, hogy megszűnik, még egyhangúbb lesz a rádiós felhozatal itt Salgótarjánban....
Egy üde színfolt szűnik meg a propaganda oltárán :( itt is és szerintem ezzel a véleménnyel nagyon nem vagyok egyedül.
A rádió 1 balázsékat leszámítva sivár monoton hosszútávon idegesítő.
Így sokkal egyszerűbb terjeszkedni mint 40-50 frekvenciát megpályázgatni az országban (ezt is el tudtàk volna intézni az tuti)
Bele ülnek a készbe van rádió vannak halgatói csak a műsort kell kicserélni és az RDS-t átírni oszt csók. És még az esetleges konkurencia is megy a lecsóba zseniális......
 #167448  Szerző: markfelt

Hát, a Rádió Egernél azért necces, felszámolás alatt van a cég.
 #167447  Szerző: djlacee

Még az se biztos, hogy elfogadják [de]
 #167440  Szerző: Gyurii

Wolfman írta:Mikor csatlakoznak az új rádiók a hálózathoz? Ugyanakkor, mint Debrecen, vagy kicsit később?
Holnapi nap, azaz május 8-i ülésen "tárgyalják" meg.
  • 1
  • 714
  • 715
  • 716
  • 717
  • 718
  • 1031