Azt én is támogatnám, hogy rendet kéne tenni a kotyvalékban. Pontosabban, hogy az "új magyar zene" egy jól jelzett-, sokakat elérő sávben legyen jelen rendszeresen a műsorfolyamban. Egyébként én szinte csak a netrádiót használok itt Németországban. Úgyhogy nagyon sokmindent hallok. Szerintem az Ö3 ugyanolyan, mint az egy kaptafára menő német állami/közszolgálati popcsatornák az SWR3-tól az NDR2-ig. A legfőbb feladatuknak azt tekintik, hogy nyomassák a nagy kiadók produktumait - "EZT kell szeretned"-alapon. Illetve az utóbbi időben azért elég erősen megjelent itt Németországban is a hazai, tehát a német nyelvű zene iránti igény (tapasztalom, hogy fiatal helyi munkatársaim ezt mennyire kedvelik) és ennek is megpróbálnak azért utána menni az itteni rádiók.
Ebben az esetben nem, semmiképpen nem szabad teret adnia az újdonságoknak, teljesen leépítendő a népnevelő, ízlésformáló jelleg. Akkor legyen kereskedelmies, mondom, mint az Ö3.
A britek meg... délután mindegyik teázik és a villanykapcsolóik is fordítva vannak felszerelve. Hagyjuk őket.