RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#167965  Szerző: Milán

Múltkor rátekertem éjjel a 105.7-re, és a megszólalásoknál egy István nevezetű mv. volt. Az helyi adás lehetett, vagy felvettek valakit éjszakára pluszba?
 #167914  Szerző: andit

kukac írta:jó ez a hallgatottságmarketing-cikk a főoldalon, csak mikor tanuljuk már meg, hogy a reach elérést jelent? Vagy ez csak engem zavar?...
Szerintem senkit ne, zavar... :), a bunos varosban lehet, hogy hasitanak, de megyeszekhelyeken eddig nem voltak acelosak...,nem is ez a cel tudom, sot nagyon nem erdekli a R1et a videki hallgatottsag, a reggel legyen utos, a tobbi nem erdekes. Miert irom ezt, azert, mert a "kvazi" orszagos eleressel olyan kampanyokat tudnak, amit egyetlen helyi radio sem...
Az mas kerdes,hogy a csatlakozott radioknak mas ugynokseggel van szerzodeuk...., hmmmm, ez meg izgalmas lesz. :D :D :D
 #167899  Szerző: kukac

jó ez a hallgatottságmarketing-cikk a főoldalon, csak mikor tanuljuk már meg, hogy a reach elérést jelent? Vagy ez csak engem zavar?...
 #167898  Szerző: kukac

djlacee írta:kukac, most vacillálok, hogy tényleg nem érted-e, vagy csak direkt szivatsz
pont ugyanezen vaciállok én is... :oops:
 #167897  Szerző: robert11

Mi az a pi-kód, és mi az az afreg?
Ezekről a fogalmakról, még nemhallottam.
Az jó lenne ha lehetne váltogatni melyik adást akarod hallgatni az autóbamn vidékit vagy pestit. De ezt Pesten is ugyanúgy lehetne?
 #167894  Szerző: djlacee

kukac, most vacillálok, hogy tényleg nem érted-e, vagy csak direkt szivatsz
 #167893  Szerző: kukac

djlacee írta:Nyilván a NMHH osztja ki, az, hogy ilyen szar, már nem annyira pozitív az én megítélésem szerint. a Kronehitnél meg a Radio 886-nál gond nélkül működik, hogy helyi reklámblokknál, helyi műsornál az egyik karakter eltér a PI kódban.
emlékeim szerint pont a hatóság okozott nem kis galibát pár éve, amikor rendrakás-címszóval öncélúan elkezdte átíratni a pi-kódokat. Aztán gyorsan visszakoztak.
 #167892  Szerző: kukac

djlacee írta:
kukac írta:
djlacee írta:Nyilván a NMHH osztja ki, az, hogy ilyen szar, már nem annyira pozitív az én megítélésem szerint. a Kronehitnél meg a Radio 886-nál gond nélkül működik, hogy helyi reklámblokknál, helyi műsornál az egyik karakter eltér a PI kódban.
úgy tudom, hogy az af-listában szereplő frekvenciák azonos pi-kódot kell sugározzanak, mert különben nem fog átkapcsolni a készülék. Tehát a kód változtatás éppen az azonos műsort sugárzó rádiók közötti átkapcsolást akadályozná meg.
De hát pont az a lényeg, hogy helyi műsorblokk esetén csak azok között váltogasson, ahol ugyan az a program megy
Egyetértek. Ezek szerint akkor most nem ugyanaz a pi-kódja az összes af-listában szereplő adónak?
 #167887  Szerző: djlacee

kukac írta:
úgy tudom, hogy az af-listában szereplő frekvenciák azonos pi-kódot kell sugározzanak, mert különben nem fog átkapcsolni a készülék. Tehát a kód változtatás éppen az azonos műsort sugárzó rádiók közötti átkapcsolást akadályozná meg.
De hát pont az a lényeg, hogy helyi műsorblokk esetén csak azok között váltogasson, ahol ugyan az a program megy
 #167886  Szerző: kukac

• 1
  • 709
  • 710
  • 711
  • 712
  • 713
  • 1031