lalu84 írta:Itt a tiszafüredin az utsó órát hallgatva elég zúzós dance muzsikákkal búcsúzkodnak!!Szerintem az csak a szokásos esti mixműsor lesz a weboldalon lévő infók alapján. Amúgy is már Geszti Péter megy.
lalu84 írta:Itt a tiszafüredin az utsó órát hallgatva elég zúzós dance muzsikákkal búcsúzkodnak!!Szerintem az csak a szokásos esti mixműsor lesz a weboldalon lévő infók alapján. Amúgy is már Geszti Péter megy.
adam1400 írta:Pihe írta:Akkor az egrin kivül van még rádió amit érdemes rögzíteni? Tisza-tó,Sopron,Focus?djlacee írta:Pihe, rögzíted a megszűnő rádiók utolsó napjait/óráit?Igen rögzítem mindet egy jó ideje már.Úgy tudom elsején lesz a váltás...
Pihe írta:Akkor az egrin kivül van még rádió amit érdemes rögzíteni? Sopron,Focus?djlacee írta:Pihe, rögzíted a megszűnő rádiók utolsó napjait/óráit?Igen rögzítem mindet egy jó ideje már.Úgy tudom elsején lesz a váltás...
djlacee írta:Pihe, rögzíted a megszűnő rádiók utolsó napjait/óráit?Igen rögzítem mindet egy jó ideje már.
Marcii írta:Lacee,a Sopron rádiót rögzíted majd?Természetesen
Milán írta:Múltkor rátekertem éjjel a 105.7-re, és a megszólalásoknál egy István nevezetű mv. volt. Az helyi adás lehetett, vagy felvettek valakit éjszakára pluszba?Hársfai István ... az Ozone központból rádiózik.. az ex-Ozone frekiken Ő az egyik helyi műsorvezető... épp ez ilyet fogtál ki.