djlacee írta:Sajnos igen. Egyébként nagy adag iróniával megfűszerezve írtam.broadcaster írta:Háromszoros Hip hip hurrá. Igazi vérfrissítés a hazai rádiózásban...Ugyan azok az emberek forognak körbe-körbe év(tized)ek óta
djlacee írta:Sajnos igen. Egyébként nagy adag iróniával megfűszerezve írtam.broadcaster írta:Háromszoros Hip hip hurrá. Igazi vérfrissítés a hazai rádiózásban...Ugyan azok az emberek forognak körbe-körbe év(tized)ek óta
broadcaster írta:Háromszoros Hip hip hurrá. Igazi vérfrissítés a hazai rádiózásban...Ugyan azok az emberek forognak körbe-körbe év(tized)ek óta
Wolfman írta:http://24.hu/kultura/2017/05/31/fejcser ... zmediaban/Háromszoros Hip hip hurrá. Igazi vérfrissítés a hazai rádiózásban...A Petőfi Rádió élére a rádiós szakma egyik veteránja érkezik. Tiszttartó Titusz nevéhez kötődik Magyarország leghallgatottabb zenei rádióinak felépítése.
A Petőfi Rádió élére a rádiós szakma egyik veteránja érkezik. Tiszttartó Titusz nevéhez kötődik Magyarország leghallgatottabb zenei rádióinak felépítése.
altermanus írta:akkor én még azt hozzáteszem külön, igaz, hogy a rádió nem TV, és a TV nem rádió..., de most nálunk Csabrendeken van 4 adó, ha felmennek a hegyekbe, és egy jó tunerrel, akkor lehet fogni többet is, de ezt hagyjuk... kivételesen szblcs-nak adok igazat, legyen olyan rádió, ami populáris zenét játszik... régebben fel volt vetve, hogy miért nem a Dankóra teszik az alter vonalat? mondjuk délutáni sávba, ugyan úgy mint este 9-12-ig megy a világzenei vonal... előtte lehetne ugyan ilyen műsor 6-9-ig..., mondjuk Szabó Tamással, este 9-től Szever Pál... bár ilyen nem lesz...Amúgy itt meg több szerbiából sugárzó magyart hallgathat az ember egy telefonnal,mint hazai magyar adót. (mi van?,itthonról : MR1,MR2,MR3,Szerbiából: Pannon,ÚR2,SzMR,Panda Rádió)
LG írta:Én azt hittem, mostanra a régebben még "alternak" nevezett zenéket is elviseli az átlagember, köszönhetően az MR2-neknem mindenki... annyi bizonyos, hogy több ember elfogadja...
kondalyuk írta:ezzel kapcsolatban, hogy van hova kapcsolni, akkor inkább játsszon több embert megszólító zenét, de csak azt nappal, este 8-tól jöhetne egy alter vonal, kivéve péntek, szombat, mert az a fiataloknak party van..., de akkor sem látnám értelmét annak, hogy vegyesen rakják össze a rádiót. Az meg méginkább igaz, hogy teret kell adni a fiatal feltörekvő előadóknak is...szblcs írta:Szerintem semmilyen idősávban nem fér össze a kommersz vonal és a kommersz vonal elutasításán alapuló félunderground/alter vonal. Este sem, hétvégén sem.Az utóbbi hetekben Londonban voltam, ahol 2 rádiót hallgattam legfőképp: Capital FM és BBC Radio1. Napközben zenei téren alig különbözik, este és éjjel viszont annál inkább...volt olyan zene, amin még én is meglepődtem, hogy hogyan került ez ide...de ez a véleményem szerint belefér a BBC-nél. (Persze ott van hova elkapcsolni, ha nem tetszik)
...
Viszont mikrofonossal is egyetértek, teret kell adni az újdonságoknak, és a kevésbé odaillő előadóknak is. Csak egy kicsit rendszerezni kellene az egészet.