robert11 írta:Már csak kettőt kell aludni, és itt a debreceni.
Kíváncsi leszek hogy vajon Balogh Vili lesz majd 10 után mikor Balázsék végeznek.
Hetedikén meg indul a soproni.
Keserű Tomi lesz holnap10-től.
robert11 írta:Már csak kettőt kell aludni, és itt a debreceni.
Kíváncsi leszek hogy vajon Balogh Vili lesz majd 10 után mikor Balázsék végeznek.
Hetedikén meg indul a soproni.
Wolfman írta:Tökéletes.witiruve írta:KépTaláló
troll írta:Ahogy elnézegetem a rádiók oldalait, időnként megengednek maguknak belsős tartalmat is. De a FB algoritmusok miatt folyamatosan magasan kell tartani a kedveltséget, így érthető ha ritkábban alkalmazzák.Ha már Kasza, ez ma jött szembe a FB-on velem :
Érdemes megnézni KASZA oldalát. A baromi nagy aktivitás mellett is látszik, hogy a humoros tartalomra jóval több like és komment érkezik, mint saját tartalomra.
Persze az az oldal már úgy elszállt, hogy a saját tartalom eléréseit is csak irigyli mindenki az országban.
noartist írta:Értem, és volt is egy ilyen sejtésem, DE a kettő nem férne el egymás mellett? A sok poénos kontent mellett, egy-két rádiókedvelőnek.. azért mégis egy rádió oldaláról beszélünk, tartalmazzon némi oda kapcsolódó dolgot is.

noartist írta:Értem, és volt is egy ilyen sejtésem, DE a kettő nem férne el egymás mellett? A sok poénos kontent mellett, egy-két rádiókedvelőnek.. azért mégis egy rádió oldaláról beszélünk, tartalmazzon némi oda kapcsolódó dolgot is.
noartist írta: Persze lehet, hogy csak én élek álomvilágban.Igen, Te élsz. A Facebook algoritmus-változásai, és a nagyközönség tömegigénye együttesen alakította a jelenleg pörgő (embereket bevonzó, aktiv tagokat felmutatni tudó) oldalak hírfolyamát.