RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#168729  Szerző: Tomi76

zenefalo írta: Majd fél vagy egy év múlva nagy sláger lesz a Despacito,figyeld meg.
Az biztos. Ráadásul újdonságként lesz bekonferálva. Igazi mai slágerként. :D
 #168725  Szerző: zenefalo

[/quote]
Ez a statisztika abszolút pontos, én szoktam hallgatni az R1-et. Egyébként igazad van, a Despacito náluk nem nagy sláger. A Twenty One Pilots Stressed Out-ját, és Imany Don't Be So Shy-át sokkal jobban erőltetik. Na ez tényleg lemegy napi 3-4-5-ször.[/quote]
Majd fél vagy egy év múlva nagy sláger lesz a Despacito,figyeld meg.
 #168720  Szerző: Wolfman

RadioFan írta:Egyébként szerintetek a hálózatba kapcsolásnál (pl. július 1-től Székesfehérváron), a hajnali órákat leszámítva (0:00-4:00) csak a Rádió 1 fog menni? Mert Pécsen 10-18-ig helyi szerkesztésű műsor van!
Sehol nem akkor van a helyi műsor, Andyék megtehetnék ugyan, de általában 5-6, és 10-14 között van a helyi műsorablak (városonként változó). Ezt a hülyeséget egyébként az online hírportálok terjesztették el, anélkül találgatva, hogy egyáltalán belehallgattak volna az adásba.
Pécs kiharcolta magának a több műsoridőt, hiszen több helyi műsorral szolgálnak, és ők az egyetlen pécsi rádió jelenleg.
Amúgy igen, a helyi műsorablakot leszámítva napi max. 20 órában a központi adás szól.
 #168718  Szerző: kukac

patrikeskiss92 írta:
robert11 írta:...
Köszönjük, Emese... :unott:
...pedig a mondandójának lényegével végül is egyet tudok érteni.
 #168715  Szerző: robert11

Ebben van valami tényleg mert annó lehetett válogatni mit akarsz hallgatni. risefm, Roxi, r1 stb utána meg szép lassan szűntek megfele.
Még mondtam is hogy nehéz a választás ha megszűnne valamelyik, akkor lenne egyszerű dolgom mert leginkább a roxit és a rádió1et hallgattam de először megszűnta roxi utána meg később az r1 music indulásáig kénytelen voltam juvit és Classt hallgatni mert oké hogy online volt de rádión keresztül csak azok jöttek amiket felsoroltam a többit további történéseket meg már tudjuk.
Most meg alig van tényleg rádió ottvan a Petőfi, R1, és a music meg a sláger de az csak annak jó aki szereti a régi zenéket én is szeretem főleg a 90es éveket meg max pár 80ast de legtöbbet napjaink zenéit hallgatom. Azokra csak nosztalgiázni jó.
Nem tudni mi lesz a következő generáció igénye, de reméljük a legjobbakat ez a rádiózásról szóló kampány is jó ötlet
 #168706  Szerző: RadioFan

Egyébként szerintetek a hálózatba kapcsolásnál (pl. július 1-től Székesfehérváron), a hajnali órákat leszámítva (0:00-4:00) csak a Rádió 1 fog menni? Mert Pécsen 10-18-ig helyi szerkesztésű műsor van!
 #168705  Szerző: RadioFan

troll írta:
ngyflbnts írta:
Dbchannel írta:Lásd: Luis Fonsi - Despacito. Naponta minimum 15x lemegy.
A Despacito az elmúlt két napban egyszer sem ment le napközben.

http://www.mostszol.hu/radio/radio1/day
Ki a francot érdekel a statisztika?! Ő minimum 15x hallotta, akkor úgy is volt! Tán nem azt állítod, hogy hazudik?!
Ez a statisztika abszolút pontos, én szoktam hallgatni az R1-et. Egyébként igazad van, a Despacito náluk nem nagy sláger. A Twenty One Pilots Stressed Out-ját, és Imany Don't Be So Shy-át sokkal jobban erőltetik. Na ez tényleg lemegy napi 3-4-5-ször.
 #168704  Szerző: Gr3g0ry

kukac írta: Nem várunk semmit. A rádiós szakma fordítva ül a lovon, nem a fiatalokat kell rábírni arra hogy hallgassák azt a rádiót, amire ők már nem kíváncsiak, hanem olyan módon kell változtatni a rádiós programon, ami korszerű és a fiatalság részére érdekes, és hallgatható lehet. Vannak erre már jó válaszok, idehaza viszont kb. semmi. Még egy valamikor jól bejőtt, többször bizonyított formatot is frissíteni, korszerűsíteni kell, az nem megy, hogy tizenéves szignálparkkal, arculattal, és maradi zenei választékkal próbálkoznak megfogni a leendő hallgatóságot. Ciki.
Mondjuk egyfajta kontrasztot kiépíteni hogy újakat szerezzenek de a régi "fogyasztók" kezét se engedjék el.
 #168703  Szerző: kukac

öőőő.. a reach továbbra sem hallgatottságot jelent! ...ja, hogy kb. senkit nem érdekel..
  • 1
  • 686
  • 687
  • 688
  • 689
  • 690
  • 1023