Tomi76 írta:lorant38 írta:A Rádió 1-et, és az "elavult" mai slágereket jelenleg több mint egymillióan hallgatják, ezzel ez Magyarország leghallgatottabb rádiója lettek, a nem teljesen országos lefedettség ellenére is. (Forrás: Radiosite.hu)
Akkor talán le is lehetne zárni már ezt az egész Rádió 1 hisztit azzal, hogy nektek nem tetszik, úgyhogy majd hallgattok mást, a többit pedig bízzátok a szakemberekre.
Mert ti itt, 10-en, 20-an, 30-an bocsi, de LÓSZART sem értetek hozzá, életetekben nem rádióztatok, szemmel láthatóan, csak a laikus okoskodás megy. Elég. Unalmas. Szánalmas.
Én valóban nem értek hozzá, valóban soha nem is rádióztam. De LAIKUSKÉNT még lehet véleményem sőt okoskodhatok még akár szánalmasan is.
Mint már többször le lett írva és én is írtam, nem feltétlenül az ismétlésekkel van a baj hanem azzal, hogy a tavaly nyári újraindulás óta 80 %-ban ugyanaz a zene megy változatlanul. Ha kicsit nagyobb lenne a választék akkor talán hallgathatóbb lenne. Most csak néhány példa ami akár felkerülhetne a R1 palettára: Jason Derulo- Swalla, Anne-Marie - Ciao Adios, Ed Sheeran - Galway Girl, Enrique Iglesias - Subeme La Radio, Robin Schulz - OK, Alan Walker -Alone vagy a sokat emlegetett Luis Fonsi -Depacito. Ez csak néhány szám ami toplistás, számos országban, és nem értem miért nem fér be ide?
Na meg kevesebb Don't Be So Shy és Ain't Your Mama kellene és akár rendben is volnánk.
Ez a több mint egymillió hallgató meg eléggé relatív dolog. Nagy részét Balázsék viszik 06:00-tól. 10:00 után azért visszaesik az a szám.
Tessék, erről beszéltem, amikor a péknek megmondja a magát péknek érző, persze hozzá nem értő fogyasztó, hogy a pogácsába rakjon kacsazsírt, mert úgy kell! De nemcsak megmondja, hanem hetekig szajkózza.
Ha ezeket a zenéket adnák, nem lenne ennyi hallgató. Más a koncepció. A Sláger FM-en sem megy a Despacito. Lapozni kellene már fiúk, nagyon unalmas!!!
Évek óta ez megy, hogy miért nem játszik 3 hetes zenéket a Rádió 1.
Azért, mert minden ellene szól. Egy perc alatt a béka segge alá esne a hallgatottság, ha elkezdenék forgatni ezeket az említett dalokat a bevált zenék helyett.