RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#169495  Szerző: noartist

Én már komolyan azt hittem, bő egy év után sikerült leszokni a muzikbogyózásról, de nem.
 #169444  Szerző: LuciFerko

Hdroli írta:Sziasztok, azután érdeklödöm, hogy a fehérvári 103.8 tényleg H polárban megy? Móron a volán telepen kinlódom egy sima dipollal, de mindehonnét jönnek zavaró rádiók, a legnagyobb probléma az szintén 103.8 on sugárzó osztrák fm4. Ha H a polár akkor beszerzek egy 3 vagy 5 elemes yagit, azzal szerintem ki tudom forgatni az osztrákot, mert az nyugat felöl jön, viszon V polárban nem tudom hogyan lehetne az fém árbocra szerelni, mert ha jól tudom nem lehet mellette az antenna, 3-4 méterre kellene oldaltartani, ti hogy oldjátok meg a vertikális yagi szerelést? Köszi
V polár kb másfél éve! Dehogy kell 3-4 méterre :) elég kb 60 centire eltartani.
 #169437  Szerző: Hdroli

Sziasztok, azután érdeklödöm, hogy a fehérvári 103.8 tényleg H polárban megy? Móron a volán telepen kinlódom egy sima dipollal, de mindehonnét jönnek zavaró rádiók, a legnagyobb probléma az szintén 103.8 on sugárzó osztrák fm4. Ha H a polár akkor beszerzek egy 3 vagy 5 elemes yagit, azzal szerintem ki tudom forgatni az osztrákot, mert az nyugat felöl jön, viszon V polárban nem tudom hogyan lehetne az fém árbocra szerelni, mert ha jól tudom nem lehet mellette az antenna, 3-4 méterre kellene oldaltartani, ti hogy oldjátok meg a vertikális yagi szerelést? Köszi
 #169423  Szerző: noartist

Majka- Elég lesz. Hát, valóban. Éjszaka elfér, de hogy egy nappali hallgató sem kapcsol ilyenkor a Rádió 1-re, az is tuti. Viszont legalább a lelke megnyugodhat, valaki szóljon neki.

Egyébként egészen elképesztő, hogy ilyen módszerekkel ki lehet bekkelni a kötelezettségeket.
 #169390  Szerző: oldman

Az ő esetükben tényleg nem a név számít. Aki szereti őket, nekik mindegy. Akik meg nem, azok bármilyen más névbe is belekötnének. Amúgy is rengetegen mondogatják, hogy Balázsék megint ezt csinálták, vagy Balázsék azt mondták.
A promo abszolút Rádió 1-es lett. Majdnem hibátlan. A végén ez az anyázás nem kellett volna. Csak aztán nehogy hobbi legyen a reggeli adásban az anyázás, mert ugye ezek szerint , ezt is lehet itt.
 #169384  Szerző: noartist

Ez nagyon beteg lett. :)
 #169377  Szerző: tomee

Gr3g0ry írta:
tomee írta:Hát azért remélem, hogy a névre még kitalálnak valami jobbat, mert oké, hogy a hallgatók a tartalmi részre kíváncsiak, de ez így BRAND szempontjából elég suta a Morning Show-hoz vagy a Reggeli Show-hoz képest... Pláne, hogy abból a kényszerből fakad, hogy "ezt már csak nem fogják perelni...."
A névhasználat kimondja hogy nem szabad olyan nevet választani ami megtévesztheti a fogyasztókat.
Szóval kb ezért sikerült pert veszteniük,ami "ideiglenesen" hatályba is lépett(hiszen állítólag fellebezni fognak ellene).Úgyérzem hogy elég nehéz dolguk lesz, hiszen bejegyzett névről lesz szó.
Ezzel a részével a dolognak tisztában voltam én is :) - bár szerintem Balázséknak igazuk van abban, hogy az égvilágon senki nem lett megtévesztve ezzel kapcsolatban, sem hallgatói sem (!) reklámozói szempontból. Létezik teszkós kóla meg Coca Cola is, mégis baromság lenne, ha valaki azzal menne a bíróságra, hogy "meg lett tévesztve vásárlás közben".

Én arról beszéltem, hogy a "Balázsék" név helyett lenne jobb valami erősebbet kitalálni, (már ha nem csak poén az egész), mert oké, hogy nem a név számít, de azért image szempontjából ez így kicsit kusza. Aztán majd kitudja, biztos kiforr ez idővel.
 #169376  Szerző: Gr3g0ry

Dani írta:Nincs analóg frekvencián a ClassFM, tehát ott nem létezik.
Attól hogy nincs analógon interneten pedig van, szóval létező rádió (még).
 #169375  Szerző: Gr3g0ry

tomee írta:Hát azért remélem, hogy a névre még kitalálnak valami jobbat, mert oké, hogy a hallgatók a tartalmi részre kíváncsiak, de ez így BRAND szempontjából elég suta a Morning Show-hoz vagy a Reggeli Show-hoz képest... Pláne, hogy abból a kényszerből fakad, hogy "ezt már csak nem fogják perelni...."
A névhasználat kimondja hogy nem szabad olyan nevet választani ami megtévesztheti a fogyasztókat.
Szóval kb ezért sikerült pert veszteniük,ami "ideiglenesen" hatályba is lépett(állítólag fellebezni fognak ellene).Úgyérzem hogy elég nehéz dolguk lesz, hiszen bejegyzett névről lesz szó.
 #169373  Szerző: tomee

Hát azért remélem, hogy a névre még kitalálnak valami jobbat, mert oké, hogy a hallgatók a tartalmi részre kíváncsiak, de ez így BRAND szempontjából elég suta a Morning Show-hoz vagy a Reggeli Show-hoz képest... Pláne, hogy abból a kényszerből fakad, hogy "ezt már csak nem fogják perelni...."
  • 1
  • 666
  • 667
  • 668
  • 669
  • 670
  • 1022