oldman írta:Helyi közlekedés nincs, és hiába küldöm be a központi számra, ott sem mondják el sokszor.
A múlt szombaton Attis közölte, hogy milyen jó idő van, süt a nap, vigyázzunk az UV sugárzással. Közben 23 fok volt és jégeső esett. Nyilván nem aznap készült a műsor. Nem hibáztatom, mert 7/7-ben nem lehet hiba nélkül dolgozni.
Figyelem én is a fórumot.
1.) 10:00-12:00 között ha a budapesti adásnak küldöd a vidéki traffic infót, ne várd, higy beolvassam. A frekiken dolgozó kollégák kommunikálják a telefonszámaikat, arra kell küldeni. Tök jó, hogy Pakson mérnek a rendőrök és azt megkapom, de senkit nem érdekel a nyolcadik kerületben. 12:00 után viszon minden infót olvasok ami jön.
2.) Emlékszem az esetre, de arra nem, hogy jégeső lett volna. Mielőtt meteor helyzetképet mondok, megnézem a weben, hogy a frekvenciák esetében is jót mondok-e. Az ominózus mondat elhangzásakor mindenhol gond nélkül napocskákat rajzolt a weblap.
Please ha írtok valamit legyen leellenőrizhető, de legfőképpen igaz. Köszönöm!
Jah és szombaton bent voltam / vagyok, telefonálók és friss traffic jelentések vannak adásban. Ha kell feldobom valahova az AirChecket, de bármikor leellenőrizhető a műsor, csak küldjetek üzenetet, hívjatok fel adásvonalon.
U.i.: remélem a felmerült észrevételeket elküldtétek a
radio1@radio1.hu -ra, hogy az illetékeek utána nézhessenek a kifogásolt tartalmaknak.
Pacsi, györkeattis