kukac írta: nem is rólad volt szóSzerintem a rádiózás haldoklik és a haláltusáját látjuk. Saját példámból kiindulva (30+-os vagyok:D): Csak kocsiban hallgatok rádiót és ott is csak akkor ha városon belül (kis útra megyek). Nagyobb táv esetén bluetoothon csatlakozom a kocsira telefonnal és indul is az Apple Music vagy éppen egy olyan tematikus rádió mint pl. a Radio One Retro. Adatkeretem korlátlan (Telenor Hello Data) lefedettség jó. Nem sistereg, nem kell reklámokat hallgatni, pláne nem a magyar zenei élet moslékát.
Ezek csak neked korlátok, de figyeld meg a fiatalokat, hogyan "működnek". Mindenkinél van okosteló (nem zsebrádió!), azon élik az életüket, tudják, hogy az útvonaluk mentén hol van free wifi, és állítom hogy a szabadidejük nagy részét azon keresztül töltik el. A korlátlan mobilnet csomagok pedig már elérhető áron kapható (ha figyelembe veszem, hogy a környezetemben mennyien mondták-mondják le a hagyományos tévé-előfizetésüket, mert inkább internetezik, ondemand-ezik a család), a 15e Ft átlag havi díj egyáltalán nem elérhetetlen (2-3 év és jó eséllyel ennek már csak a fele lesz).
Nem az a kérdés, hogy hogyan oldjam meg, hanem hogy miért ne oldjam meg, mert ezt a felülről vezérelt kontentet már egy átlag 40+-os sem nagyon igényli.
Rövid távra pedig csak is a Rádió 1 a nyerő, tematikus jellege miatt.