Én a habitusa miatt egyáltalán nem kedvelem Balázst, de kétségtelen, hogy van némi hasonlatosság Hofi Gézához. Tekintettel arra, hogy novemberben 59 éves leszek én ezt a kérdést meg tudom ítélni. Annyit viszont ugye lehet tudni, hogy Hofi nyílvánvalóan az akkori hatalom teljes jóváhagyásával fejtette ki tevékenységét. És volt például a Kádár-korszak szilveszteri tv műsorainak leginkább várt csúcsprodukciója. Balázs ezt soha nem fogja elérni és azt sem tudom, hogy Balázs esetében van-e ilyesmi, mármint hogy létezik-e valamiféle "jóváhagyás" azt ne mondjam: engedély arra, amit csinál. De ha van esze a Fidesz ideológusoknak, akkor hagyják működni ezt a fiút.
kukac írta:Egyébként meg:via
"A műsor későbbi részében Sebestyén arról beszélt, hogy merni kell röhögni a politikán, illetve a kommunista állampárt idején a hatalmat védett pozícióból csipkelődő Hofi Gézáéhoz hasonlította a pozíciójukat.
A Radio1 közismerten Andy Vajna kormányzati oligarcha érdekeltsége. Normális helyzetben a tulajdonos persze nem is szólhatna bele egy műsor szerkesztésébe, de Magyarországon a legtöbben eleve öncenzúrát alkalmaznak, mielőtt leszólnának nekik. Hát Balázsék ma biztosan nem öncenzúráztak."
Kíváncsi vagyok, mit szól majd Vajna a ma reggelhez.