RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#170724  Szerző: mikrofonos

lalu84 írta:Nekem jelenleg otthon jól jön a tiszafüredi,abádszalóki,egri,debreceni és miskolci de az utóbbi még mindíg késik több mint egy percet....ezt nem lehet vhogy kiküszöbölni vagy nem is akarják? Hajdúszoboszló 100,6 akkor Decemberre várható gondolom....
Ez most egy rejtvénykérdés lenne a részedről, hogy a fenti városok alapján találjuk ki, hogy hol laksz ;)
Vagy esetleg elárulod?
Én Debrecenben (panelből épült városszéli házban) alig-alig tudom venni a Rádió1 helyi frekvenciáját, de ez egyáltalán nem zavar. Megjegyzem a többi városi kisadó se jön rendesen normál rádióval. Csak a nagyerdei toronyról sugárzott közszolgálatiak. Azok viszont ezerrel. Szóval ennyit a magyar helyi rádiókról és azok teljesítményéről - nagyvárosi környezetben. Pesten is (majdnem) ugyanilyenek a tapasztalataim a VIII. kerületben. Bocsi a nagyon privát véleményért, csak úgy kikívánkozott belőlem.
 #170722  Szerző: lalu84

Nekem jelenleg otthon jól jön a tiszafüredi,abádszalóki,egri,debreceni és miskolci de az utóbbi még mindíg késik több mint egy percet....ezt nem lehet vhogy kiküszöbölni vagy nem is akarják? Hajdúszoboszló 100,6 akkor Decemberre várható gondolom....
 #170697  Szerző: szabogabor10

Dani írta:Vajon az induló új országos kereskedelmi rádió konkurenciája lesz majd a Rádió1-nek?
Szerintem házon belül elrendezik szépen.
 #170694  Szerző: Dani

Vajon az induló új országos kereskedelmi rádió konkurenciája lesz majd a Rádió1-nek?
 #170685  Szerző: RadioFan

Jó lenne, ha a Classic mixekben egyáltalán nem menne az a szignál, hogy ,,igazi mai slágerek, 1 órás élő mixben". Elég zavaró, és megtévesztő.
 #170622  Szerző: mlaszlo

RadioFan írta: A 90.3 Tilos miatt szerintem nem sokat, egymást fogják csak zavarni :hit:
Muszáj lenne egy másik Bp-i frekvencia, ahogy azt már előbb leírták, a 96.4 nem alkalmas egy lassan országos hálózat fő frekvenciájának, a budai agglomerációban kriminálisan gyenge a vétel.
Azt én is furcsállom, hogy nincs semmi infó Velencéről.
Anno a Gondola rádió elég jól jött, persze most kérdés hol lesz az antenna.
Érd-Törökbálint környékén már alig jön a Tilos, a Petőfi Úzdról több helyen el is nyomja. De ha elindul a 90.4 élesben akkor derül ki mennyi segít az agglomeráción.
 #170618  Szerző: RadioFan

mlaszlo írta:A héten napvilágra került, hogy idén újabb frekvenciákon szólalhat meg a Rádió1, a 90.4 Velence frekvenciáról viszont csend van, hogy azon mikor indulhat el. Pedig már 3 hónapja, hogy kihirdették a nyertest. Kíváncsi vagyok nagyon, hogy mennyit fog segíteni Pest-megye dél-nyugati részén, ahol most a 96.4 nagyon gyenge.
A 90.3 Tilos miatt szerintem nem sokat, egymást fogják csak zavarni :hit:
Muszáj lenne egy másik Bp-i frekvencia, ahogy azt már előbb leírták, a 96.4 nem alkalmas egy lassan országos hálózat fő frekvenciájának, a budai agglomerációban kriminálisan gyenge a vétel.
Azt én is furcsállom, hogy nincs semmi infó Velencéről.
 #170605  Szerző: mlaszlo

A héten napvilágra került, hogy idén újabb frekvenciákon szólalhat meg a Rádió1, a 90.4 Velence frekvenciáról viszont csend van, hogy azon mikor indulhat el. Pedig már 3 hónapja, hogy kihirdették a nyertest. Kíváncsi vagyok nagyon, hogy mennyit fog segíteni Pest-megye dél-nyugati részén, ahol most a 96.4 nagyon gyenge.
 #170583  Szerző: Csongii

asr27 írta:
djlacee írta:Még egy offtopic hozzászólás, és nem csak figyelmeztetés, de tiltás is érkezik. Köszönöm a figyelmet.
Miért is? Más fórumokon ilyen baromságok miatt a moderátorok nem akcióznak... de itt az utóbbi időben minden kifordítva működik. :gülü2:
Nem tudom, hogy hány fórumon jártál már, de ahol én eddig megfordultam, ott már rég nem lennél tag. Nem a mondanivalóddal van szerintem másnak se baja, hanem a csomagolással. Nagyon rosszul adod elő és beszólsz olyanoknak feleslegesen, akiknek nem kellene. Nem tudom dolgozol-e és hol, de ha ezt a munkahelyeden is így adod elő, akkor őszintén csodálkozom, hogy még van hova bejárnod, mert az ilyet nem igazán tűrik el az emberek és rettenetesen gyorsan dob ki magából a társaság.
 #170579  Szerző: djlacee

asr27 írta:
djlacee írta:Még egy offtopic hozzászólás, és nem csak figyelmeztetés, de tiltás is érkezik. Köszönöm a figyelmet.
Miért is? Más fórumokon ilyen baromságok miatt a moderátorok nem akcióznak... de itt az utóbbi időben minden kifordítva működik. :gülü2:
Ez azért vicces, mert mástól meg pont azt kaptam meg, hogy miért nem intézkedünk. Most megtörtént. A továbbiakban pedig ezt a témát is a megfelelő topikban szeretném folytatni.
  • 1
  • 646
  • 647
  • 648
  • 649
  • 650
  • 1021