hvg.hu: "Hibás pályázattal is Vajna szerezte meg a békéscsabai rádiót"
...lehet, hogy itt a végén vissza az egész?
...lehet, hogy itt a végén vissza az egész?

RadioFan írta:Igen, majd minden órában legfeljebb egy ilyen dal lesz, vagy rosszabb esetben éjszakára berakják őket, amikor úgyse hallja senki.adam1400 írta:Nekem ez ilyen hiszem ha hallom kategória...witiruve írta:Ha ilyen zenei változatosság lenne a Bali Top100-on kívül, akkor hibátlan rádió lenneelvileg tomi azt mondta hogy amik most mennek azok mától rotációban is benne lesznek.
adam1400 írta:Nekem ez ilyen hiszem ha hallom kategória...witiruve írta:Ha ilyen zenei változatosság lenne a Bali Top100-on kívül, akkor hibátlan rádió lenneelvileg tomi azt mondta hogy amik most mennek azok mától rotációban is benne lesznek.
witiruve írta:Ha ilyen zenei változatosság lenne a Bali Top100-on kívül, akkor hibátlan rádió lenneelvileg tomi azt mondta hogy amik most mennek azok mától rotációban is benne lesznek.
adika4444 írta:Balázs top100. Miért nem annak adták ezt akinek testhezállóbb, akiről elnevezték?Meg ennek csak akkor lesz értelme hosszútávon, ha változni fog ennek hatására a Rádió1 zenei felhozatala.
Ez a Tamás se rossz, de ha már különleges alkalom akkor tényleg lehetne az...
BMáté írta:93,8 "valahogy" odakerülhet hozzájuk.Gr3g0ry írta:Gondolom elszól majd Püspökladányig. A Budapest - Szolnok - Debrecen - Nyíregyháza vonal ezzel le is lesz fedve, illetve Karcag környéke marad ki csak.lalu84 írta:Nekem jelenleg otthon jól jön a tiszafüredi,abádszalóki,egri,debreceni és miskolci de az utóbbi még mindíg késik több mint egy percet....ezt nem lehet vhogy kiküszöbölni vagy nem is akarják? Hajdúszoboszló 100,6 akkor Decemberre várható gondolom....Erre a 100.6-ra kiváncsi leszek, mert a 95.0 jó lefedettséggel bír....
Gr3g0ry írta:Gondolom elszól majd Püspökladányig. A Budapest - Szolnok - Debrecen - Nyíregyháza vonal ezzel le is lesz fedve, illetve Karcag környéke marad ki csak.lalu84 írta:Nekem jelenleg otthon jól jön a tiszafüredi,abádszalóki,egri,debreceni és miskolci de az utóbbi még mindíg késik több mint egy percet....ezt nem lehet vhogy kiküszöbölni vagy nem is akarják? Hajdúszoboszló 100,6 akkor Decemberre várható gondolom....Erre a 100.6-ra kiváncsi leszek, mert a 95.0 jó lefedettséggel bír....