RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#171016  Szerző: RadioFan

Marcii írta:Szerintetek van rá esély hogy valaha is feltűnik itt még mákszem levi?
Nem a Class FM-nél van már vagy 9-10 hónapja?
 #171015  Szerző: Marcii

Szerintetek van rá esély hogy valaha is feltűnik itt még mákszem levi?
 #171006  Szerző: mikrofonos

Sakál írta:
mikrofonos írta:A Hajdú-Bihari Napló holnap megjelenő száma terjedelmes interjút közöl Sebestyén Balázzsal a mai debreceni helyszíni élő reggelük kapcsán. Hátha valakit érdekel. Van egy csomó kép is hozzá a "népről".
https://www.naplo.hu/este/2017/09/22/se ... e32561c984
Csak engem zavar, hogy regisztráció nélkül nem lehet elolvasni ezt a szart?
Esetleg próbáld meg ezt.
http://www.haon.hu/sebestyen-balazs-nin ... ba/3625559
Ha így se jó nincs más javaslatom.
 #171004  Szerző: Sakál

mikrofonos írta:A Hajdú-Bihari Napló holnap megjelenő száma terjedelmes interjút közöl Sebestyén Balázzsal a mai debreceni helyszíni élő reggelük kapcsán. Hátha valakit érdekel. Van egy csomó kép is hozzá a "népről".
https://www.naplo.hu/este/2017/09/22/se ... e32561c984
Csak engem zavar, hogy regisztráció nélkül nem lehet elolvasni ezt a szart?
 #170983  Szerző: tomee

Dani írta:
Marcii írta:
tomee írta:Valaki magyarázza már meg, hogy ha nem elégedett egy adott analóg (!!!) rádió repertoárjával 2017-ben, akkor miért nem hallgat inkább online valamit a külföldi rádiók kínálatából, vagy miért nem pakol tele egy SD kártyát mp3 zenével és azt hallgatja. Csak mert ez a vita ezen a on kb. 2007 óta folyamatosan megy, ami az akkori körülmények között még elfogadható is volt, ámbátor azóta némileg kitágultak a korlátok zenehallgatás ügyileg....

Nem várok választ amúgy. Tudom, hogy úgysem jön egy épkézláb sem....
Igazad van,unalmas már ez...
A netes rádiók nem mentik fel az analóg rádiókat az alól, hogy olyan zenéket adjanak, amiket a hallgatók tényleg hallani szeretnének. A mondanivalóddal az a probléma, hogy ezzel azt mondod, hogy pl a Rádió1 vagy a MusicFM stb. hadd adjon továbbra is olyan zenéket, amiket a zenei szerkesztőik szeretnének, és nyugodtan tegyenek magasról a hallgatóik igényeire továbbra is, holott elvileg ők a hallgatókért lennének. A Balázs top 100-ból egyértelműen az derült ki, hogy a hallgatók nincsenek megelégedve a kinálattal teljes mértékben, tehát itt lenne az ideje változtatni. Nagyon jó kérdés, hogy vajon kiket akarnak kiszolgálni, hogyha ezek szerint nem a hallgatóikat?
Nyilván mindkét rádióban zokognak a sarokban és rimánkodnak a Magasságoshoz, hogy valaki árulja már el, vagy legalábbis mutasson utat, hogy hogyan kéne 2017-ben rádiózni...

A hallgatói igényekről annyit, hogy a legtöbb embernek az sem tűnik fel, hogy egy Axwell/Ingrosso 3 órán belül 3x lement... Nekem feltűnik, mert érdekel ez a szféra, a legtöbb ÁTLAG embernek arról sincs fogalma, hogy melyik rádió melyik frekvencián szól, mert azzal van elfoglalva, hogy dolgozzon, és hogy este hazaérjen melóból, elhozza a gyerekét az iskolából/főzzön stb.

Ezek a rádiók az ilyen átlag embereknek szólnak. Ha én unom, azt csinálom, hogy belehallgatok egy Pete Tong féle Essential Selectionbe péntek esténként a BBC R1-on, hogy halljam, mik az aktualitások, és nem azon vergődök, hogy a hazai rádiók "lehetnének jobbak is".
 #170982  Szerző: Dani

Marcii írta:
tomee írta:Valaki magyarázza már meg, hogy ha nem elégedett egy adott analóg (!!!) rádió repertoárjával 2017-ben, akkor miért nem hallgat inkább online valamit a külföldi rádiók kínálatából, vagy miért nem pakol tele egy SD kártyát mp3 zenével és azt hallgatja. Csak mert ez a vita ezen a on kb. 2007 óta folyamatosan megy, ami az akkori körülmények között még elfogadható is volt, ámbátor azóta némileg kitágultak a korlátok zenehallgatás ügyileg....

A netes rádiók nem mentik fel az analóg rádiókat az alól, hogy olyan zenéket adjanak, amiket a hallgatók tényleg hallani szeretnének. A mondanivalóddal az a probléma, hogy ezzel azt mondod, hogy pl a Rádió1 vagy a MusicFM stb. hadd adjon továbbra is olyan zenéket, amiket a zenei szerkesztőik szeretnének, és nyugodtan tegyenek magasról a hallgatóik igényeire továbbra is, holott elvileg ők a hallgatókért lennének. A Balázs top 100-ból egyértelműen az derült ki, hogy a hallgatók nincsenek megelégedve a kinálattal teljes mértékben, tehát itt lenne az ideje változtatni. Nagyon jó kérdés, hogy vajon kiket akarnak kiszolgálni, hogyha ezek szerint nem a hallgatóikat?
 #170980  Szerző: Marcii

#170979  Szerző: tomee

Valaki magyarázza már meg, hogy ha nem elégedett egy adott analóg (!!!) rádió repertoárjával 2017-ben, akkor miért nem hallgat inkább online valamit a külföldi rádiók kínálatából, vagy miért nem pakol tele egy SD kártyát mp3 zenével és azt hallgatja. Csak mert ez a vita ezen a fórumon kb. 2007 óta folyamatosan megy, ami az akkori körülmények között még elfogadható is volt, ámbátor azóta némileg kitágultak a korlátok zenehallgatás ügyileg....

#170967  Szerző: robert11

Alen Walkertől tényleg adhatnának valami másik számot is hisz anyni van egyet a musicon már adtak még tavaly nyáron de ott is inkább megmaradtak a fadatnál nem értem mért mert az már tényleg unalmas ott is.
Manapság tényleg az van, hogy egy egy dalt nyomnak mint a pereces én meg értem hogy ez pénzt hoz a konyhára és ezért van ez régen is voltak ilyenek de pl nagyon régen mikor még juvit hallgattam 2002 2003 körül azért nem így ment ott még a kívánságműsorban is az ment amit kérsz meg volt ugyan felkapott dal de attól függetlenül más dalát is játszották az adott előadónak. Nem értem hogy ez mért változott meg ennyire. manapság szerintem csak a slágeren nem ismételnek annyit meg az ilyen kissebb rádiókban.
 #170964  Szerző: frekivadasz

Dani írta:Elvileg arról volt szó, hogy a Balázs top 100-ba beszavazott dalok folyamatosan szólni fognak, egy két ilyen számot valóban lehet elvétve hallani, de zömében még mindig ugyanazok a zenék mennek, mint előtte.
Szépen lassan, óvatosan.
  • 1
  • 639
  • 640
  • 641
  • 642
  • 643
  • 1021