RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#171069  Szerző: broadcaster

Valamelyik nap Balázsék épp a Kovács Ákoson viccelődtek, ugye ilyen névvel.. Amúgy ismerik ebben a rádióban az emberek egymást, vagy csak bejárnak műsort vezetni? Régebben azért egy rádióban csapat dolgozott.
A másik. Hol van ez a Balázs Top100-as lista? Nem volt alkalmam meghallgatni, de szívesen átböngészném.
 #171036  Szerző: noartist

patrikeskiss92 írta:
Marcii írta:Szerintetek van rá esély hogy valaha is feltűnik itt még mákszem levi?
Szerintem sajnos már nem, de ettől függetlenül én ugyanúgy visszavárnám ide a rádióba Levin kívül Pinke Attilát és Dévényi Danit is!
Sőt, akkor már Esperest is! (nem)
 #171035  Szerző: patrikeskiss92

Marcii írta:Szerintetek van rá esély hogy valaha is feltűnik itt még mákszem levi?
Szerintem sajnos már nem, de ettől függetlenül én ugyanúgy visszavárnám ide a rádióba Levin kívül Pinke Attilát és Dévényi Danit is!
 #171033  Szerző: Tomi76

Szerintem Attis jól vezeti a műsort, nincs vele semmi baj. Az ismétlődő zenei kínálat teszi unalmassá ezt a 10:00-17:00 közötti időszakot a végére.
 #171032  Szerző: RadioFan

Marcii írta:
RadioFan írta:
Nem a Class FM-nél van már vagy 9-10 hónapja?
De,de az ha "véletlenül"megszűnne,akkor én szívesen látnám itt újra,mert attis a műsorideje végére már kezd unalmassá válni.
Szerintem ez egyáltalán nem igaz, a dalokról viszont abszolút elmondható, a Balázs top 100 után is.
Főleg a helyi frekvenciákon csak déltől megy Attis műsora.
 #171019  Szerző: noartist

Marcii írta:
RadioFan írta:
De,de az ha "véletlenül"megszűnne,akkor én szívesen látnám itt újra,mert attis a műsorideje végére már kezd unalmassá válni.
Mi a baj Attissal? :o
 #171017  Szerző: Marcii

RadioFan írta:
 #171016  Szerző: RadioFan

#171015  Szerző: Marcii

Szerintetek van rá esély hogy valaha is feltűnik itt még mákszem levi?
 #171006  Szerző: mikrofonos

Sakál írta:
mikrofonos írta:A Hajdú-Bihari Napló holnap megjelenő száma terjedelmes interjút közöl Sebestyén Balázzsal a mai debreceni helyszíni élő reggelük kapcsán. Hátha valakit érdekel. Van egy csomó kép is hozzá a "népről".
https://www.naplo.hu/este/2017/09/22/se ... e32561c984
Csak engem zavar, hogy regisztráció nélkül nem lehet elolvasni ezt a szart?
Esetleg próbáld meg ezt.
http://www.haon.hu/sebestyen-balazs-nin ... ba/3625559
Ha így se jó nincs más javaslatom.
  • 1
  • 652
  • 653
  • 654
  • 655
  • 656
  • 1035