Tomi76 írta:Szerintem ez a "Te slágered" egy értelmetlen változtatás lenne. Lassan, fokozatosan alakult át a Petőfi olyanná amilyen most. Az "életed ritmusa" pedig teljesen megfelel és egyben a hallgatóknak is ez a természetes. A formátum, a stílus szerintem már nem nagyon fog változni (bár lenne még mit csinálni, pl. a Minek nevezzelek mehetne a kukába mert most már nagyon nem passzol ide) akkor meg miért kellene szlogent váltani. Akkora éles váltások nem voltak, hogy ez indokolt lenne.
Nem igazán értek egyet. 2006 februárjában teleszórták mainstream zenékkel a Petőfit, majd májusban jött az újabb adag, új szlogen, station voice, műsorvezetők...az első nap a szignálok fele el se készült. Minden volt ott csak szép átvezetés nem.
Abban egyetértek, hogy megfelel a hallgatóknak, mert sok helyen nincs más, vagy csak Rádió1. De ez nem ugyanaz szilárd 800 ezres hallgatótábor, mint 2016 előtt...azok már elkapcsoltak innen.
Viszont a Petőfire ráférne még pár finomhangolás, mert a jelenlegi katyvasz szerintem jó. De az az érzésem az adó háttérbe szorult most, a Rádió1 és a készülő országoshoz képest. Az esti műsorokkal személy szerint azért nincs problémám, mert más rádiók is rotációtól kicsit eltérő vagy tematikus zenét játszottak esténként. Személy szerint hétfőn én megbolondultam a 12 órás Hétvégén eszembe jutottál műsortól...de ez egy szubjektív vélemény.