RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#171973  Szerző: noartist

radio1akos írta:
noartist írta:Nem túl szép egy számot a felénél lecsapni, bedobni egy szignált, és kezdeni egy másikat. :)
Szia, legyszi írd meg melyik város, melyik nap, hány óra hány perckor tapasztaltad ezt. Valószínű az emergency kapcsolhatott be. Direkt biztos nem történt ilyen :)
Szia!

A központi, 320-as streamen történt a komment megírása előtt cirka 1 perccel. Ha ez megegyezik a 96.4-gyel (amiről megbizonyosodni sajnos még nem volt lehetőségem), akkor ott volt egy kis malőr.
 #171961  Szerző: radio1akos

noartist írta:Nem túl szép egy számot a felénél lecsapni, bedobni egy szignált, és kezdeni egy másikat. :)
Szia, legyszi írd meg melyik város, melyik nap, hány óra hány perckor tapasztaltad ezt. Valószínű az emergency kapcsolhatott be. Direkt biztos nem történt ilyen :)
 #171952  Szerző: Gr3g0ry

Pihe írta:

Szerintem az a helyi adás kitöltésénél fordúlhatott elő.
Mondjuk ennyi erővel az elöző lemehetett volna "teljesen" is....
 #171934  Szerző: Pihe

Szerintem az a helyi adás kitöltésénél fordúlhatott elő.
 #171933  Szerző: noartist

Nem túl szép egy számot a felénél lecsapni, bedobni egy szignált, és kezdeni egy másikat. :)
 #171906  Szerző: mlaszlo

tomee írta:Budaörs illetve Törökbálint környékén a 96.4 egy sima rádióval konkrétan hallgathatatlan illetve eléggé ügyeskedni kell, hogy valamelyest bejöjjön.
Érd-Diósd környékén szintén hasonló. Erős autórádióval be lehet fogni, de az átlag rádiókkal nagyon nehéz, épületen belül szinte esélytelen. Főleg, hogy sokszor zavarja a Gong is a 96.5-ről.
Úgy tapasztaltam, hogy Nagytétény, illetve Gazdagrét felé sem igazán tökéletes a 96.4
 #171904  Szerző: tomee

Budaörs illetve Törökbálint környékén a 96.4 egy sima rádióval konkrétan hallgathatatlan illetve eléggé ügyeskedni kell, hogy valamelyest bejöjjön.
 #171903  Szerző: mlaszlo

LewyDee írta: Alap esetben nem értem, hogy minek Velencére külön frekvencia amikor a budapesti és a fehérvári összeér, ráadásul az ember kocsiban hallgat rádiót.
Az M7-esen erős rádióval lehet, hogy összeér, de átlag vevővel nem, és a környező településeken sem jön mindenhol megfelelően a 96.4
A 103.8-at pedig Budapest felé Székesfehérvárt elhagyva ellehetetleníti a 103.9
 #171901  Szerző: BMáté

BroCreSt írta:Békéscsabai promo: Az egyetlen, az eredeti. :D
Dátumról volt említés?
  • 1
  • 622
  • 623
  • 624
  • 625
  • 626
  • 1020