RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#171972  Szerző: moby67

altermanus írta:pedig mennyire mondták itt a fórumon, hogy ugris-bugris, nem lehet követni az adást, nem lehetett tudni, ki, mikor, hol, milyen játék... Ugye hogy jobb volt Marci, Hauschel Tomi és Banita
Ahogy írtad!!
A reggeli műsor, a zenéket leszámítva élvezhetetlen erőltetett. Marci legalább egyéniség volt, poénos beköszönései, névnapi köszöntői stb. Peller legalább már lelépett, a többit is cserélni kéne.
A Horváth Gergőt és a KULTURFITNES-t se lehet pótolni egy republikussal.
"Petőfi Rádió - Nagyon zene" :wailing:
 #171964  Szerző: altermanus

pedig mennyire mondták itt a fórumon, hogy ugris-bugris, nem lehet követni az adást, nem lehetett tudni, ki, mikor, hol, milyen játék... Ugye hogy jobb volt Marci, Hauschel Tomi és Banita
 #171955  Szerző: noartist

Egyértelműen Marcit kéne visszahozni. Ő egy egyéniség, és nem kell, hogy Bochit vagy Balázst próbálja túlszárnyalni. Laza volt és szórakoztató.
 #171940  Szerző: altermanus

Ha Buda jönne, akkor én hallgatnám (10 óráig biztos)
 #171937  Szerző: mikrofonos

Láthatóan bajok vannak ezzel a közszolgálatba oltott kereskedelmies rádiózással, már ami a reggeli műsor személyzetét illeti. Nekem az a véleményem, hogy bármennyire is azonos pályán, adott hallgatókért folyik a verseny, nem biztos, hogy a közrádiónak a kereskedelmiekkel kéne versenybe szállnia, pontosabban azt kéne csinálni mint azoknak. Ahogy én itt Németországban bele-bele hallgatok a Petőfinek megfelelő német pop-közcsatornákba, náluk a műsorvezetés stílusát, hangzását és tartalmát illetően én nem tapasztalom, hogy a ker. rádiókat akárnák utánozni. Az más kérdés, hogy a vételkörzet tele van, például a SWR 3 reggeli műsorát propagáló plakátokkal. Valaki előhozta itt a Buda Marcit. Hát igen, valami egyeniség kéne....
 #171894  Szerző: Gr3g0ry

A rádió előbb-útóbb úgyis "kipótolja", enélkül a reggeli beszélgetős műsornak sok értelmét nem látnám(az is lehet hogy addig - amíg a nem lesz másik társ-műsorvezető - meghívnak néhány sztárvendéget "reggelizni").Úgyérzem 1 héten belül lesz a pótlás.
 #171892  Szerző: kondalyuk

Buda Marci pont azért volt jó, mert más alternatívát nyújtott a többi reggeli műsorhoz képest. És itt most nem feltétlenül az ő személyére gondolok. Akkor is tetszett, amikor Leier Tímea vagy Juhász Bálint helyettesítette. Nem kell mindenáron 2-3 ember szerintem.
 #171889  Szerző: Tomi76

Persze, kibírjuk de ha már így alakult, akkor most kellene valami nagyon jó csapatot összeszedni. Én szívesen hallgattam a reggeli műsort, már csak azért is mert Bocsi eszmefuttatásait valamint Balázsék nyerítését nehezen viselem, de azért az tény, hogy eléggé súlytalan volt e két ébresztős műsor mellett a Talpra Magyar. Szóval ha már úgy alakult, hogy újra kell építeni az egészet, akkor az legyen ütős.
 #171887  Szerző: mikrofonos

Akkor most válság van?
Nekem Harsányi Levi nem rossz, csak éppen az zavar, hogy mindenütt ő van. Szerintem a reggeli rádiós szereplés egész embert kívánna.
Mariann távozását kibírjuk.
 #171884  Szerző: noartist

Tomi76 írta:Na Harsányi Levente egyedül maradt miután Peller Mariann is otthagyja a reggeli műsort. Persze borítékolható, hogy azért valakit keresnek társműsorvezetőnek , mert egyedül véleményem szerint lehetetlen reggeli műsort csinálni.
Akár Levit is lecserélhetnék.

Bocsi.
  • 1
  • 276
  • 277
  • 278
  • 279
  • 280
  • 626