Marcii írta:https://www.youtube.com/watch?v=7pASoGhZ3pgHa jól emlékszem, ez már az Ozone FM idején is így volt.
Nem is tudtam hogy a győri frekvencián vannak német nyelvű hírek.
Marcii írta:https://www.youtube.com/watch?v=7pASoGhZ3pgHa jól emlékszem, ez már az Ozone FM idején is így volt.
Nem is tudtam hogy a győri frekvencián vannak német nyelvű hírek.
adika4444 írta:Fallback mehetett, volt egy hétvégén hogy több órán át az ment, kicsit más a hangzása meg nem írja ki a számcímeket. De le a kalappal előttük hogy ilyen jól megoldották, a Music-on csak döglődik az online stream most is...A hangzásból ítélve FM-ről leszedett adás. Méghozzá a szerverteremben lehet egy tuner ami rá van dugva a szerver line-in-jébe. Ha a stúdióban teljesen meghal a net, akkor is megy a stream.
witiruve írta:Leállt a Rádió 1 online stream-je x percre ( kb. 10 talán )Az OnlineStream.hu elsősorban azt méri, hogy online-e a stream, tehát pl. a /mid.mp3 ra „HTTP/1.1 200 OK” -e a válasz. A kapcsolódás mérése másodlagos. Tehát a zuhanás van a grafikonon akkor érdemes rákeresni a rádióra, vagy megnézni a kedvencek között ami nagy eséllyel ott lesz csak mérés nélkül. Tehát a rejtett fallback ment. Egyébként a TV-k miatt alakult ki ez a mérési mód. A látogatók jóval több mint fele már TV-zni jár az oldalra, úgy, hogy az esti órákban ez már közelíti a 90%-ot.
Logikusan, mindenki F5-öt nyomogatott addig, amíg helyre nem állt a hiba. ( Legalábbis ez a logikus magyarázat, a grafikon alapján )
Javításatok ki ha tévedek
noartist írta:Időpontot nem tudok én se mondani, de a 96.4-nél én is tapasztaltam már, hogy a felénél elvágták a számot, a helyi műsoridőben fordul elő, meg mikor óra 30 körül nincs helyi reklám a 96.4-re és zene indul el a reklámblokk helyett.radio1akos írta:Szia!noartist írta:Nem túl szép egy számot a felénél lecsapni, bedobni egy szignált, és kezdeni egy másikat.Szia, legyszi írd meg melyik város, melyik nap, hány óra hány perckor tapasztaltad ezt. Valószínű az emergency kapcsolhatott be. Direkt biztos nem történt ilyen
A központi, 320-as streamen történt a komment megírása előtt cirka 1 perccel. Ha ez megegyezik a 96.4-gyel (amiről megbizonyosodni sajnos még nem volt lehetőségem), akkor ott volt egy kis malőr.
radio1akos írta:Szia!noartist írta:Nem túl szép egy számot a felénél lecsapni, bedobni egy szignált, és kezdeni egy másikat.Szia, legyszi írd meg melyik város, melyik nap, hány óra hány perckor tapasztaltad ezt. Valószínű az emergency kapcsolhatott be. Direkt biztos nem történt ilyen