RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#172201  Szerző: Tomi76

Nofene. Változás szele a Petőfinél? Vajon mennyiben fog megváltozni a rádió? Mert nyílván nem csak a szignált változtatják meg. Eddig nagyon jó irányba haladt a Petőfi.
 #172200  Szerző: Marcii

kondalyuk írta:Kérem szépen, ma éjféltől a Petőfi Rádió "A te slágered" lett.
Ahogy hallom a szignálokból eltűnt az a nő.
 #172198  Szerző: kondalyuk

Kérem szépen, ma éjféltől a Petőfi Rádió "A te slágered" lett.
 #172108  Szerző: Tomi76

Mondjuk ez a best off engem is idegesít. Akár Levi is elvihette volna a műsort, meghívott (akár minden nap másvalaki) vendég műsorvezetővel.
 #172102  Szerző: moby67

Azt nem értem, hogy egy közrádiónál miért kell "bestoff" reggeli adás?
Nincs elég műsor vezető, hogy helyettesítsen? A hangolás előtt megoldott volt.
A Talpra Magyar remélem még nem a Harsányiék privát műsora, mint az R1-en a Balázsék.
A nagy hangolás óta minden műsorsáv az újakhoz van kötve.

"Petőfi Rádió - Nagyon zene"
 #172040  Szerző: mikrofonos

kondalyuk írta:
mlaszlo írta: Buda Marci az alternatív zenei irányú Petőfihez kötődött, nem a mostanihoz.
Nem értem, van olyan műsorvezető, aki a régiben is volt és most is van. Péczeli Dóra elég régóta itt van...
Péczeli Dóra - szerintem - nem jó példa ide, ugyanis őt a Petőfi átfazonírozásával - egyedüliként a régi csapatból - átvették. A kellemes nyugodt kiegyensúlyzott stílusa nagyon passzol a hétvége délelőtthöz. Persze nyílván nem csak ez a lehetett az ok.
 #172018  Szerző: Tomi76

kondalyuk írta:
mlaszlo írta: Buda Marci az alternatív zenei irányú Petőfihez kötődött, nem a mostanihoz.
Nem értem, van olyan műsorvezető, aki a régiben is volt és most is van. Péczeli Dóra elég régóta itt van...
Na ez az. Ez a Marci és a régi Petőfi rádió szerintem sem lehet fő ok arra, hogy most nem "férne" be a reggeli műsorba. Más kérdés,hogy ő akarna e Levivel dolgozni? Bár minden bizonnyal nem ezen a vonalon fog a vezetőség elindulni, várhatóan valaki egész más fog a mikrofon elé ülni. Olyan akire egyáltalán nem is gondolnánk. Jelen pillanatban még Hepi Endre is érkezhet akár. Van tapasztalata az ébresztős műsorokban, viszont ő is egy eléggé megosztó személyiség, bár én bírtam régebben.
 #172017  Szerző: kondalyuk

#172015  Szerző: mlaszlo

altermanus írta:
mlaszlo írta: Most hogy a Petőfi szélesebb körhöz szól és nem csak az alternatív zenét kedvelő fiatalokhoz, nem illene bele Buda Marci.
ezt most nem értem... hogy jön az alter zenéhez marci?
"Ami pedig Buda Marci újraélesztését illeti, nem tudom, hogy ez lesz e , hiszen ő eléggé kötődik az MR2 arculathoz"

Erre reagáltam, Buda Marci az alternatív zenei irányú Petőfihez kötődött, nem a mostanihoz.
 #172011  Szerző: altermanus

mlaszlo írta: Most hogy a Petőfi szélesebb körhöz szól és nem csak az alternatív zenét kedvelő fiatalokhoz, nem illene bele Buda Marci.
ezt most nem értem... hogy jön az alter zenéhez marci?
  • 1
  • 276
  • 277
  • 278
  • 279
  • 280
  • 627