RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#172179  Szerző: pébégáz

Kár, hogy mindig lemaradok a moderált hozzászólásokról. A törölt hozzászólást író fórumozó nickneve alapján gondolom, valami epeömlés lehetett.
 #172178  Szerző: LuciFerko

:gülü2:
 #172177  Szerző: antifidesz

Moderálva! A Felhasználási feltételek 2. illetve 3. és 5. pontja, valamint az Egyéb tudnivalók 2. és 4. pontja indokolja.
djlacee
 #172175  Szerző: asr27

BMáté írta:Pár tapasztalat az elmúlt napokból:
Mint ismeretes, november 1-jén este 18:00 óta Békéscsabán is van Rádió 1. Én személy szerint örülök a váltásnak
<moderálva> asr27 felhasználó 1 hetes tiltást kapott, mivel már negyedszer lett figyelmeztetve
djlacee
 #172172  Szerző: BMáté

Pár tapasztalat az elmúlt napokból:
Mint ismeretes, november 1-jén este 18:00 óta Békéscsabán is van Rádió 1. Én személy szerint örülök a váltásnak (igaz kicsit sajnálom a Csabát).
RDS-PS: RADIO_1_
RDS-PI: pontosan nem tudom, de a 95,0 MHz-el jól váltogatják egymást, valamint biztosan egyezik a 96,4-el is, tehát feltételezem, hogy B317.
Késés: Debrecenhez képest 2-3 mp.
A 104,1 északkeleti irányban rettentően zavar, már kb. 20-30 km után is, de más irányokban messze felülmúlja a 88,9-et. Összességében hiányzik az a bizonyos Szeghalom 99,4 MHz, vagy akár egy Komádi telephelyű frekvencia a folyamatos, és stabil vételhez, de köszönhetően némi troponak itt, Vésztőn az utóbbi napokban, autóban - ahogy azt írtam is - jól váltja egymást a 104,0 és a 95,0.
Érdekesség, hogy Debrecenben az RDS-PS dinamikus: RADIO_1_ __FM95__.
 #172163  Szerző: LuciFerko

mihalylovics írta:
Marcii írta:Egyébként a 105.7 is a győri stúdió műsorát adja a hálózatba?
Szerintem azon önálló helyi műsor megy, legalábbis a nyáron balatoni programajánlót hallottam rajta. Azt, hogy az melyik stúdióból ment, nem tudom.
Helyi műsor van rajta de a győriek csinálják.
 #172161  Szerző: mihalylovics

Szerintem azon önálló helyi műsor megy, legalábbis a nyáron balatoni programajánlót hallottam rajta. Azt, hogy az melyik stúdióból ment, nem tudom.
 #172160  Szerző: RadioFan

Tudtommal nem.
 #172154  Szerző: Marcii

Egyébként a 105.7 is a győri stúdió műsorát adja a hálózatba?
 #172153  Szerző: Wolfman

Marcii írta:
Wolfman írta:
Marcii írta:https://www.facebook.com/frisssfm/ :hit:
Valaki megint szórakozik...
A szombathelyi adás régi URL-jén a "balatoni adás oldala" van Salgótarjánból, a bejegyzésben pedig a miskolci adás streamje szerepel. Zseniális. :D
A logó szerkesztési stílusa alapján valószínűleg ugyanaz szórakozik, mint aki a kamu békéscsabai Rádió 1-oldalakat csinálta anno.
Igen,nekem is az tűnt fel.Egyébként van balatoni stream?
Közben megnéztem, és az lesz a balatoni stream, csak valamiért Miskolcot ír ki, ahogy a hevesi stream is.
  • 1
  • 619
  • 620
  • 621
  • 622
  • 623
  • 1020