Kár, hogy mindig lemaradok a moderált hozzászólásokról. A törölt hozzászólást író fórumozó nickneve alapján gondolom, valami epeömlés lehetett.

BMáté írta:Pár tapasztalat az elmúlt napokból:<moderálva> asr27 felhasználó 1 hetes tiltást kapott, mivel már negyedszer lett figyelmeztetve
Mint ismeretes, november 1-jén este 18:00 óta Békéscsabán is van Rádió 1. Én személy szerint örülök a váltásnak
mihalylovics írta:Helyi műsor van rajta de a győriek csinálják.Marcii írta:Egyébként a 105.7 is a győri stúdió műsorát adja a hálózatba?Szerintem azon önálló helyi műsor megy, legalábbis a nyáron balatoni programajánlót hallottam rajta. Azt, hogy az melyik stúdióból ment, nem tudom.
Marcii írta:Egyébként a 105.7 is a győri stúdió műsorát adja a hálózatba?Szerintem azon önálló helyi műsor megy, legalábbis a nyáron balatoni programajánlót hallottam rajta. Azt, hogy az melyik stúdióból ment, nem tudom.
Marcii írta:Egyébként a 105.7 is a győri stúdió műsorát adja a hálózatba?Tudtommal nem.
Marcii írta:Közben megnéztem, és az lesz a balatoni stream, csak valamiért Miskolcot ír ki, ahogy a hevesi stream is.Wolfman írta:Igen,nekem is az tűnt fel.Egyébként van balatoni stream?Marcii írta:https://www.facebook.com/frisssfm/A szombathelyi adás régi URL-jén a "balatoni adás oldala" van Salgótarjánból, a bejegyzésben pedig a miskolci adás streamje szerepel. Zseniális.![]()
Valaki megint szórakozik...![]()
A logó szerkesztési stílusa alapján valószínűleg ugyanaz szórakozik, mint aki a kamu békéscsabai Rádió 1-oldalakat csinálta anno.