A ma délutáni 4 órás híreknél volt egy kis zavar, a gumizene alatt megszólalt egy Dankó Rádió-promó 

mlaszlo írta:És elütött a többi ,,a zene rádiója" és ,,nálunk csak sláger megy" rádióktól...kukac írta: egy kickoffot hallottam tegnap délután, konkrétan olyan hangos volt a bed és olyan erőtlen a konf, hogy nem is nagyon zavarta az utóbbi az előbbit.Most valóban arctalan lett, nincs igazán élet a rádióban. Az életed ritmusa jobb volt.Továbbra is arctalannak érzem ezt az egész rádiót.
kukac írta: egy kickoffot hallottam tegnap délután, konkrétan olyan hangos volt a bed és olyan erőtlen a konf, hogy nem is nagyon zavarta az utóbbi az előbbit.Most valóban arctalan lett, nincs igazán élet a rádióban. Az életed ritmusa jobb volt.Továbbra is arctalannak érzem ezt az egész rádiót.
Tomi76 írta:Jah, átálltak 42net-re, ez sok mindent megmagyaráz...kukac írta:egy kickoffot hallottam tegnap délután, konkrétan olyan hangos volt a bed és olyan erőtlen a konf, hogy nem is nagyon zavarta az utóbbi az előbbit.Az még hagyján, de ma már nem először tapasztalom, hogy az egymást követő zenék összekapcsolása is valami borzalmasan amatőr módon történik. Nem gondoltam volna, hogy ezt fogom egyszer írni de ez a két nap eddig egy nagy mélyrepülés. Pedig olyan jó úton jártak.![]()
kukac írta:egy kickoffot hallottam tegnap délután, konkrétan olyan hangos volt a bed és olyan erőtlen a konf, hogy nem is nagyon zavarta az utóbbi az előbbit.Az még hagyján, de ma már nem először tapasztalom, hogy az egymást követő zenék összekapcsolása is valami borzalmasan amatőr módon történik. Nem gondoltam volna, hogy ezt fogom egyszer írni de ez a két nap eddig egy nagy mélyrepülés. Pedig olyan jó úton jártak.![]()
mlaszlo írta:Szerintem nagyon gyenge lett az új arculat. Egyetlen szignál van csak "Petőfi rádió, a Te slágered az ország minden pontján", az is olyan életunt stílusban. A reggeli műsor tele volt hibákkal, a hírblokkok szét voltak esve. A Talpra magyar utolsó órája pedig csak zenével ment le, az utolsó percekben volt egy elhadart megszólalás csak. Úgy látszik az MTVA-nál szokássá válik, hogy minden változtatás hibák soraival történik meg.egy kickoffot hallottam tegnap délután, konkrétan olyan hangos volt a bed és olyan erőtlen a konf, hogy nem is nagyon zavarta az utóbbi az előbbit.