RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#172322  Szerző: frekivadasz

Ez nem vicces, ez így normális. Egyik adónak sem vagy a hivatalos vételkörzetében.

A szegedi pedig nem hiszem hogy változott volna, de ezt csak olyan tudja megítélni, aki a vételkörzetben van, és nem befolyásolja terjedés nála a vételt jelentős mértékben.
 #172321  Szerző: Nightman

Eddig nálam az r1 vétele időszakos volt..
Ha nincs terjedés,mint most se,akkor a budapesti csak nyomokban jön,jön viszont a hevesi a 93.7-en,amit nem nyom el ilyenkor a kabhegyi petőfi.
Az egri is kiválóan szól......na,ha nem zavarna be a szolnoki 101.2 dankó..
A hevesi is jo lenne ha a nagykőrösi gong se zavarná a 93.6-on..
A tiszafüredi is jól jönne ha egy osztrák nem szólna rá....
Ezt a felsorolást tudnám még folytatni..
No de! Szeged 87.9 mindíg,minden körülmények közt jól jött,gondoltam végre lesz egy zavarmentes freki..
De..
Most bárhogy forgattam irányba az antennát,csak nyomokban jön..
Szóval hogy az eddigi 1kw most jóval kevesebb az biztos.... ez egyébként jól hallatszik az Európa topicban is a váltás felvételén..
Ennyi frekin és mindet zavarja valami.. vicces....
Talán majd Szolnok megoldja ha elindul....
 #172313  Szerző: Tomi76

Nightman írta:Budapest 98.6 is pályáztatás alatt van,az oldana meg "mindent"..
De az agglomerációt egészen biztosan..
Hát az agglomerációra valóban ráférne. Már Gyálon sem mindenhol tökéletes a vétel. Igaz akad több zavaró tényező, ilyen pl. a Gong is.
 #172311  Szerző: Nightman

Budapest 98.6 is pályáztatás alatt van,az oldana meg "mindent"..
De az agglomerációt egészen biztosan..
 #172309  Szerző: RadioFan

moby67 írta:
Tomi76 írta:Érdeklődni szeretnék, hogy valaki tudja-e, esetleg van-e valakinek konkrét tapasztalata, hogy a nyíregyházi 91,1 Kisvárda-Záhony irányába meddig fogható?

Záhonyban és Sátoraljaújhelyen is van vagy volt Európa adás. Ezeket mikor adhatja át az egyház?
Ha itt is szólna akkor Nyiregy -Záhony között szinte teljesen lefedett lenne, nem beszélve ha Tokaj 101.8-at is megszereznék.( itt most van újra pályáztatás)
A tokaji 101.8 közösségi frekvencia, bár gondolom itt sem lenne nehéz kereskedelmivé tenni…
 #172307  Szerző: mlaszlo

BMáté írta:
mlaszlo írta:Most, hogy a 90.4-en mégsem indulhat el a Rádió 1, érdemes lenne szétnézni az agglomerációban, milyen lehetőségek vannak a vételi problémák orvoslására. Pest-megye nyugati részén segítene, ha az Érd FM-et átvenné a Rádió 1. A 101.3 elég jól lefedné azt a térséget (Nagytétény, Diósd, Érd, Martonvásár, de még a Páty környéki területeket is, az M0-s körgyűrű törökbálinti részét, az M1-es autópálya Budaörs utáni szakaszát), ahol most a 96.4 egyáltalán nem vagy csak rossz minőségben fogható.
Gyanítom még teljesítmény emelés is lehetséges lenne és akkor még nagyobb területet lefedne.
Szerintem a 89,5-öt várják, de ez csak spekuláció részemről.
Az még legalább másfél év mire lejár és kérdés mennyi ideig húzódik a pályázat.
Valami megoldás addig is szükséges lenne.
A 101.3 pedig sok mindent megoldana.
 #172301  Szerző: noartist

BMáté írta:
mlaszlo írta:Most, hogy a 90.4-en mégsem indulhat el a Rádió 1, érdemes lenne szétnézni az agglomerációban, milyen lehetőségek vannak a vételi problémák orvoslására. Pest-megye nyugati részén segítene, ha az Érd FM-et átvenné a Rádió 1. A 101.3 elég jól lefedné azt a térséget (Nagytétény, Diósd, Érd, Martonvásár, de még a Páty környéki területeket is, az M0-s körgyűrű törökbálinti részét, az M1-es autópálya Budaörs utáni szakaszát), ahol most a 96.4 egyáltalán nem vagy csak rossz minőségben fogható.
Gyanítom még teljesítmény emelés is lehetséges lenne és akkor még nagyobb területet lefedne.
Az azért elég valószínűtlen.
 #172299  Szerző: Nightman

BMáté írta:
zsofi75 írta:Szia és a megfelelő Gongutes mikor következhet be? :)
A legritkábban "jönnek be" a megérzéseim, de szerintem a szolnoki AKTÍVizálódással egyidejűleg.
Szolnok 90,4 most van pályáztatás alatt..
Anno is ez volt az r1 freki..
Magasság:89m
Erp: 200w ..
 #172298  Szerző: BMáté

zsofi75 írta:Szia és a megfelelő Gongutes mikor következhet be? :)
A legritkábban "jönnek be" a megérzéseim, de szerintem a szolnoki AKTÍVizálódással egyidejűleg.
 #172297  Szerző: BMáté

• 1
  • 616
  • 617
  • 618
  • 619
  • 620
  • 1021