RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#172331  Szerző: Tomi76

Prózai kérdés: ha meglesz a szolnoki frekvencia is és én a kocsival Pestről lemegyek Kisvárdára a 4-esen, akkor elméletben megvan az esélyem arra, hogy majd többé-kevésbé végig hallgatható lesz a rádió?
 #172328  Szerző: Nightman

Ha lehetne most offolnám az előző hsz-eim,Szeged megjelent az éterben,nem is akármilyen minőségben.. :)
Eger 1kw
Szeged 1kw
Szép..
 #172324  Szerző: frekivadasz

Az hallatszik, hogy valahol zaj van az átvitelben, de egyáltalán nem biztos, hogy a rögzítés helyén. Többször el is hallgat egy pillanatra, ha tovább hallgatod a felvételt. 9:13-nál pedig megjavul.
 #172323  Szerző: Nightman

frekivadasz írta:Ez nem vicces, ez így normális. Egyik adónak sem vagy a hivatalos vételkörzetében.

A szegedi pedig nem hiszem hogy változott volna, de ezt csak olyan tudja megítélni, aki a vételkörzetben van, és nem befolyásolja terjedés nála a vételt jelentős mértékben.
Az európa váltáson is hallatszik,nálam pedig a 87.9 esőben szélben,mindig jött..
Most semmi..
 #172322  Szerző: frekivadasz

Ez nem vicces, ez így normális. Egyik adónak sem vagy a hivatalos vételkörzetében.

A szegedi pedig nem hiszem hogy változott volna, de ezt csak olyan tudja megítélni, aki a vételkörzetben van, és nem befolyásolja terjedés nála a vételt jelentős mértékben.
 #172321  Szerző: Nightman

Eddig nálam az r1 vétele időszakos volt..
Ha nincs terjedés,mint most se,akkor a budapesti csak nyomokban jön,jön viszont a hevesi a 93.7-en,amit nem nyom el ilyenkor a kabhegyi petőfi.
Az egri is kiválóan szól......na,ha nem zavarna be a szolnoki 101.2 dankó..
A hevesi is jo lenne ha a nagykőrösi gong se zavarná a 93.6-on..
A tiszafüredi is jól jönne ha egy osztrák nem szólna rá....
Ezt a felsorolást tudnám még folytatni..
No de! Szeged 87.9 mindíg,minden körülmények közt jól jött,gondoltam végre lesz egy zavarmentes freki..
De..
Most bárhogy forgattam irányba az antennát,csak nyomokban jön..
Szóval hogy az eddigi 1kw most jóval kevesebb az biztos.... ez egyébként jól hallatszik az Európa topicban is a váltás felvételén..
Ennyi frekin és mindet zavarja valami.. vicces....
Talán majd Szolnok megoldja ha elindul....
  • 1
  • 615
  • 616
  • 617
  • 618
  • 619
  • 1020