RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#172694  Szerző: mikrofonos

Tomi76 írta:Hát jelenleg úgy néz ki,könnyen lehet, hogy az új rádió retró lesz, akkor viszont a Petőfi ezt az utat járja majd tovább.
Miből gondolod a fentieket? De ha így lesz akkor meg a Sláger FM-el fog "ütközni"
Egyébként ha már a retrónál tartunk: Én nem tudom Nektek milyen tapasztalatok van ez ügyben, de (nyugat) Európában mintha mást jelentenei a "retró", mint nálunk. Elég csak belehallgatni az ORF tartományi regionális rádióinak zenéibe. Vagy például én elég gyakran hallgatom és kedvelem a neten a belga (francia nyelvű) közrádió RTBF Classic 21 elnezvezésű csatornáját. Ezek bizony nagyon mást adnak, mint a nálunk a retró irányzatába sorolt rádiók.
 #172692  Szerző: Tomi76

Hát jelenleg úgy néz ki,könnyen lehet, hogy az új rádió retró lesz, akkor viszont a Petőfi ezt az utat járja majd tovább.
 #172619  Szerző: moby67

kondalyuk írta:
Tomi76 írta:
kondalyuk írta:Viszont ha rajtam múlna, jövőre az új országos adó indulásával és a majdnem országos Rádió1 mellett az első dolgom lenne a Petőfiből a mainstream zenéket kiirtani...de gondolom ez csak álom marad :)
Hát kérdés, hogy az új országos rádió milyen irányzatot lő be magának. Bár gyanítom, hogy a Petőfi ettől függetlenül nem fog változtatni, inkább haladni fog ezen a vonalon, úton tovább, ahol most is van.
Ha mondjuk egy oldies rádiót indítanak, akkor lenne létjogosultsága a jelenlegi Petőfinek, de ha az új kvázi egy Class FM 2 lesz, akkor megszűnik az ok, amiért ma már nem Nagyon Zenék mennek rajta.
A puding próbája a kóstolás, jelenleg nem nagyon finom (zene)! :gonosz:
 #172617  Szerző: kondalyuk

Tomi76 írta:
kondalyuk írta:Viszont ha rajtam múlna, jövőre az új országos adó indulásával és a majdnem országos Rádió1 mellett az első dolgom lenne a Petőfiből a mainstream zenéket kiirtani...de gondolom ez csak álom marad :)
Hát kérdés, hogy az új országos rádió milyen irányzatot lő be magának. Bár gyanítom, hogy a Petőfi ettől függetlenül nem fog változtatni, inkább haladni fog ezen a vonalon, úton tovább, ahol most is van.
Ha mondjuk egy oldies rádiót indítanak, akkor lenne létjogosultsága a jelenlegi Petőfinek, de ha az új kvázi egy Class FM 2 lesz, akkor megszűnik az ok, amiért ma már nem Nagyon Zenék mennek rajta.
 #172611  Szerző: Tomi76

#172592  Szerző: altermanus

kondalyuk írta: ...
Viszont ha rajtam múlna, jövőre az új országos adó indulásával és a majdnem országos Rádió1 mellett az első dolgom lenne a Petőfiből a mainstream zenéket kiirtani...de gondolom ez csak álom marad :)
+1
 #172590  Szerző: kondalyuk

Tomi76 írta:Nos lehet, hogy idegesítő a Petőfi (néha valóban az) de még mindig ez hasonlít a Class FM, még régebbre visszatekintve, a Danubius Rádió stílusához. Minden bizonnyal pont ez az az űr amit ők be akarnak tölteni, több-kevesebb sikerrel.
Szerencsére nagyobb a merítés zenékből, mint az említett két adón...de szerintem is ezt az űrt akarják pótolni.

Viszont ha rajtam múlna, jövőre az új országos adó indulásával és a majdnem országos Rádió1 mellett az első dolgom lenne a Petőfiből a mainstream zenéket kiirtani...de gondolom ez csak álom marad :)
 #172585  Szerző: Tomi76

Nos lehet, hogy idegesítő a Petőfi (néha valóban az) de még mindig ez hasonlít a Class FM, még régebbre visszatekintve, a Danubius Rádió stílusához. Minden bizonnyal pont ez az az űr amit ők be akarnak tölteni, több-kevesebb sikerrel.
 #172582  Szerző: altermanus

Tomi76 írta:
Gr3g0ry írta:Persze ott Pesten számtalan lehetőség van,de máshol meg esetleg csak a petőfi(esetleg a szomszédos országból bejövő zenei adón kívűl).
Éppen ezt mondom, hogy számos lehetőség van mégis nagyon sokan a Petőfit választják itt Pest környékén. Valami oka csak van ennek.
Érdekes felmérést készítettem Sümeg és környékéről rádióhallgatás szempontjáról - Altermanus Blog
Hát mikor ezt a felmérést csináltam, én is meglepődtem
 #172571  Szerző: Attis

:troll: Ha nem tudnám, akkor is sejthetném, ki most a főnök. A héten legalább háromszor szaladtam bele reggel 5 után az Örvényes című f*sba. Ez valami fétis lenne?
  • 1
  • 271
  • 272
  • 273
  • 274
  • 275
  • 627