RADIOSITE Fórum

• Class FM

#173023  Szerző: Pihe

Nálatok is akadoznak a class streamek?
 #172868  Szerző: moby67

kukac írta:
noartist írta:Valóban elindultunk egy jó irányba (korlátlan csomagok, prepaid mellé is kvázi jó áron van net), de azért erős túlzás, amit mondasz, Kukac.

A Telekomnál történetesen visszalépés történt - venni akartam egy MiFi-t előfizetéses internettel, de 4 gigáért van pofájuk elkérni majdnem 4000 forintot. Cirka egy éve még dupla ennyi járt ezért az összegért.

Ez lenne az a hú de nagy előrelépés? :) A többi szolgáltató is irgalmatlanul drágán adja a netet, ha nem akarsz egy zsák pénzt leszurkolni a korlátlan csomagért.

Vidéken pedig olyan über' szélessávú hálózatok vannak, hogy megakad a netrádió, ha töltődik egy Index címlap.

(közben ránéztem a Telekom oldalára, megint meg lett variálva az egész, de kvázi igaz még mindig, amit mondtam - rossz az ár/érték arány)
Az, hogy elindultunk, még nem jelenti azt, hogy oda is értünk. ;) A folyamat már látszik (én most költöztem ki egy flottás csomagból és az előzetes díjcsomag-kalkuláció óta eltelt egy hét alatt a csomaghoz tartozó havi letöltés pont dupla annyi lett - ugyanazért az árért (mi ez, ha nem fejlődés? :))
Az Osztrákoknál a T... sokkal olcsóbban ad mindent. (alap a 8GB net és korlátran beszélgetés: https://shop.t-mobile.at/tarife/voice)
A rádiót tényleg kocsiban hallgat talán a legtöbbet az ember. Az ottani csomagokkal már nem lenne probléma a menet közbeni folyamatos net-rádiózás. A Sláger Fm is óriás plakátokon hirdeti már az app-ját és hogy bárhol hallgathatod őket.
Mégis csak van valami ebben a folyamatban.
 #172863  Szerző: ClassCredo

Stohl Andrással mi van, hogy kb. már 2-3 hete nincs? Egyébként szerintem a helyetesítők közül Szani Roland a legalkalmasabb erre a posztra.
 #172808  Szerző: Gr3g0ry

Sakál írta:
Gr3g0ry írta:
Sakál írta: Mert mintha nem lenne amúgy is 50 év alatt lassan mindenkinek havi netes előfizetése... :ayfkm:
És abból kinek van mobilnete?
Nem tudom, de havi netes előfizetésről volt szó, nem mobilnetről.

Mivel a rádió legfőbb tulajdonsága a "hordozhatóság", így a mobilnet is.
 #172789  Szerző: Sakál

Gr3g0ry írta:
Sakál írta:
Gr3g0ry írta:A "régi fm sávoshoz" nem kell havi netes előfizetés,ami időnként akadozhat....
Mert mintha nem lenne amúgy is 50 év alatt lassan mindenkinek havi netes előfizetése... :ayfkm:
És abból kinek van mobilnete?
Nem tudom, de havi netes előfizetésről volt szó, nem mobilnetről.
 #172783  Szerző: kukac

noartist írta:Valóban elindultunk egy jó irányba (korlátlan csomagok, prepaid mellé is kvázi jó áron van net), de azért erős túlzás, amit mondasz, Kukac.

A Telekomnál történetesen visszalépés történt - venni akartam egy MiFi-t előfizetéses internettel, de 4 gigáért van pofájuk elkérni majdnem 4000 forintot. Cirka egy éve még dupla ennyi járt ezért az összegért.

Ez lenne az a hú de nagy előrelépés? :) A többi szolgáltató is irgalmatlanul drágán adja a netet, ha nem akarsz egy zsák pénzt leszurkolni a korlátlan csomagért.

Vidéken pedig olyan über' szélessávú hálózatok vannak, hogy megakad a netrádió, ha töltődik egy Index címlap.

(közben ránéztem a Telekom oldalára, megint meg lett variálva az egész, de kvázi igaz még mindig, amit mondtam - rossz az ár/érték arány)
Az, hogy elindultunk, még nem jelenti azt, hogy oda is értünk. ;) A folyamat már látszik (én most költöztem ki egy flottás csomagból és az előzetes díjcsomag-kalkuláció óta eltelt egy hét alatt a csomaghoz tartozó havi letöltés pont dupla annyi lett - ugyanazért az árért (mi ez, ha nem fejlődés? :))
 #172782  Szerző: noartist

kukac írta:
szabogabor10 írta:Nagyon sokan kocsiban hallgatnak rádiót, ott meg még nem nagyon van széles körben elterjedve a telóról történő stream-elés a fejegységre. Országon belül egy online rádió még nyugaton se nagyon veheti fel a versenyt a frekikkel (FM/DAB) rendelkező rádiókkal.
Szerintem nem olyan rossz a helyzet, a legtöbb korszerű kihangosító tudja a Bluetooth A2DP-t, a mobilnetet tekintve is szinte hetente duplázódnak a csomagok.
Valóban elindultunk egy jó irányba (korlátlan csomagok, prepaid mellé is kvázi jó áron van net), de azért erős túlzás, amit mondasz, Kukac.

#172781  Szerző: kukac

szabogabor10 írta:Nagyon sokan kocsiban hallgatnak rádiót, ott meg még nem nagyon van széles körben elterjedve a telóról történő stream-elés a fejegységre. Országon belül egy online rádió még nyugaton se nagyon veheti fel a versenyt a frekikkel (FM/DAB) rendelkező rádiókkal.
Szerintem nem olyan rossz a helyzet, a legtöbb korszerű kihangosító tudja a Bluetooth A2DP-t, a mobilnetet tekintve is szinte hetente duplázódnak a csomagok.
 #172779  Szerző: fixy007

Ráadásul a mobilnet véges és fizetős. Személy szerint én biztos nem fizetek havi plusz 1-2 vagy több ezer forintot nagyobb csomagért hogy netrádiózzak és szerintem más is van így ezzel....
 #172778  Szerző: Gr3g0ry

moby67 írta: De volt-van az országban sajnos olyan hely ahol a vétel FM-en nem lefedett illetve gyengén csak mono-ban vagy sercegve fogható.
A mobilnet lefedettsége még most sem az "igazi"...
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 510