kukac írta:Az Osztrákoknál a T... sokkal olcsóbban ad mindent. (alap a 8GB net és korlátran beszélgetés: https://shop.t-mobile.at/tarife/voice)noartist írta:Valóban elindultunk egy jó irányba (korlátlan csomagok, prepaid mellé is kvázi jó áron van net), de azért erős túlzás, amit mondasz, Kukac.Az, hogy elindultunk, még nem jelenti azt, hogy oda is értünk.
A Telekomnál történetesen visszalépés történt - venni akartam egy MiFi-t előfizetéses internettel, de 4 gigáért van pofájuk elkérni majdnem 4000 forintot. Cirka egy éve még dupla ennyi járt ezért az összegért.
Ez lenne az a hú de nagy előrelépés?A többi szolgáltató is irgalmatlanul drágán adja a netet, ha nem akarsz egy zsák pénzt leszurkolni a korlátlan csomagért.
Vidéken pedig olyan über' szélessávú hálózatok vannak, hogy megakad a netrádió, ha töltődik egy Index címlap.
(közben ránéztem a Telekom oldalára, megint meg lett variálva az egész, de kvázi igaz még mindig, amit mondtam - rossz az ár/érték arány)A folyamat már látszik (én most költöztem ki egy flottás csomagból és az előzetes díjcsomag-kalkuláció óta eltelt egy hét alatt a csomaghoz tartozó havi letöltés pont dupla annyi lett - ugyanazért az árért (mi ez, ha nem fejlődés?
)
A rádiót tényleg kocsiban hallgat talán a legtöbbet az ember. Az ottani csomagokkal már nem lenne probléma a menet közbeni folyamatos net-rádiózás. A Sláger Fm is óriás plakátokon hirdeti már az app-ját és hogy bárhol hallgathatod őket.
Mégis csak van valami ebben a folyamatban.