donder írta:Lehet tudni, hogy az elnyert frekvenciák közül a Hajdú-Bihariak mikor indulnak be, továbbá a 93,3-as hajdúnánási BestFM freki mikor fog váltani?Derecskén már szólnak éjfél óta
()

donder írta:Lehet tudni, hogy az elnyert frekvenciák közül a Hajdú-Bihariak mikor indulnak be, továbbá a 93,3-as hajdúnánási BestFM freki mikor fog váltani?Derecskén már szólnak éjfél óta
()
noartist írta:És kerülnek be új zenék is pl. Kungs - I Feel So Bad , Kygo - First Time vagy Martin Solveig - Places.Tomi76 írta:Az elmúlt bő két órában rengeteg olyan zene volt, ami korábban nem volt az R1-re jellemző, most pl. a Train - Drive by megy, érdemes csekkolni a mostszol.hu-t.noartist írta:Végre egy rádió, ahol tudják, milyen karácsonyi zenékre vágyik -és milyen mennyiségben- az ember.Így van! Szóljon inkább egész nap a Tuesday és a Don't Be So Shy!!
Ez így rendben van.![]()
Szerintem elindultak egy jó irányba, és bár az maradt, hogy van pár zene, ami rengetegszer megy, de ez a formátum sajátossága, és egyáltalán nem olyan zavaró mértékű, mint volt régebben.
Tomi76 írta:Az elmúlt bő két órában rengeteg olyan zene volt, ami korábban nem volt az R1-re jellemző, most pl. a Train - Drive by megy, érdemes csekkolni a mostszol.hu-t.noartist írta:Végre egy rádió, ahol tudják, milyen karácsonyi zenékre vágyik -és milyen mennyiségben- az ember.Így van! Szóljon inkább egész nap a Tuesday és a Don't Be So Shy!!
Ez így rendben van.![]()
noartist írta:Végre egy rádió, ahol tudják, milyen karácsonyi zenékre vágyik -és milyen mennyiségben- az ember.Így van! Szóljon inkább egész nap a Tuesday és a Don't Be So Shy!!
Ez így rendben van.
robert11 írta:Milyen problémát akarnak orvosolni a roadshowwal amit az r1en nem kell?Közszolgálati műsor készítésének kényszere.
Dani írta: Igen. Jó tudom, a Musicon van DRS, de attól még a Rádió1-en mi akadálya van, hogy ott is legyen hasonló műsor? Szerintem van fantázia az ötletben, csak valamiért nem valósitják meg.A DRS tulajdonképpen egy "probléma" megoldása miatt kell(het)ett(ami elég ügyesen le is bonyolítottak), R1-en ugyan ez a probléma másképpen lett orvosolva.
Dani írta:Én igazából nem hiszem, hogy a R1-nél úgy lennének vele, hogy egyelőre nem akarják úgymond "ellőni az összes puskaport". Perpillanat, amit jelenleg összetétel szempontjából produkálnak, azzal a Danubius és a Class is elvolt éveken keresztül ebben az országban.Délutáni agymenés? Szerintem abszolt jó, hogy nincs az R1-en, különben nem hallgatnám!
Szerintem egy délutáni műsor nagyon hiányzik a Rádió1-ről. Nem a Cooky sávjára gondolok, hanem a kora délutánira.
DRS szerű?[
Igen. Jó tudom, a Musicon van DRS, de attól még a Rádió1-en mi akadálya van, hogy ott is legyen hasonló műsor? Szerintem van fantázia az ötletben, csak valamiért nem valósitják meg.