LuciFerko írta:Marcii írta:OFFszerintem saját tervezés, egy valamire való brandnek teljesen saját fontja van.
A Rádió 1 milyen betűtípust használ a logónál?

Minden,ami rádiózás.
LuciFerko írta:Marcii írta:OFFszerintem saját tervezés, egy valamire való brandnek teljesen saját fontja van.
Marcii írta:OFFszerintem saját tervezés, egy valamire való brandnek teljesen saját fontja van.
adam1400 írta:Megszűnik a jogosultság és nem átminősítést kért a Rádió Érd, mellesleg ez sokat nem segítene a Rádió 1 lefedettségén, ugyanis a 87.8 mindössze az adó két-három km-es körzetében fogható.
és valóra vált az álmotok,igaz nem a 101,3
A Médiatanács döntött arról is, hogy az Extrém Business Kft. kérelmére közös megegyezéssel 2018. január 1-jén megszünteti az érdi Rádió FM 87,8 MHz-re vonatkozó kisközösségi rádiós jogosultságát.
Tomi76 írta:A Rádió1 azt állitja, hogy a hallgatók azokat a számokat szeretnék hallgatni, amiket ők játszanak. Figyelembe véve, hogy a Rádió1-et Balázsék miatt sok olyan hallgatja, aki annak idején a ClassFM-et hallgatta, erős lóditásnak érzem, hogy a volt ClassFM hallgatók egy ilyen zenei kinálatra vágynának, amiket most a Rádió1 ad, mert a ClassFM közel sem ezeket a zenéket játszotta.kukac írta:24.hu: "Vállalásaival szemben üldözi a magyar zenét rádiójában Andy Vajna"Pedig még a több magyar zene is változatosabb lenne mint a lerágott, unalmas "csak igazi kikopott slágerek".
kukac írta:24.hu: "Vállalásaival szemben üldözi a magyar zenét rádiójában Andy Vajna"Pedig még a több magyar zene is változatosabb lenne mint a lerágott, unalmas "csak igazi kikopott slágerek".
adam1400 írta:A kisközösségi és a közösségi közt azért hatalmas különbség van(ha lefedettséget figyeljük).djlacee írta:Valamit félreértettél, a Rádió Érd szűnik meg, az ÉrdFM viszont még nem lesz Rádió 1várjuk ki a végét, európával is így volt
djlacee írta:Valamit félreértettél, a Rádió Érd szűnik meg, az ÉrdFM viszont még nem lesz Rádió 1várjuk ki a végét, európával is így volt