RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#173393  Szerző: altermanus

kukac írta:Ha már elhatároztam, hogy egész este karácsonyi zene fog szólni, akkor talán érdemes lett volna kicsit többet bepakolni, hogy ne kelljen szerencsétlen hallgatónak tételesen legalább háromszor meghallgatni ugyanazt...
Petőfi Rádió - A Te Slágered :troll:
 #173383  Szerző: kukac

Ha már elhatároztam, hogy egész este karácsonyi zene fog szólni, akkor talán érdemes lett volna kicsit többet bepakolni, hogy ne kelljen szerencsétlen hallgatónak tételesen legalább háromszor meghallgatni ugyanazt...
 #173243  Szerző: noartist

LuciFerko írta:
Tomi76 írta: Ja semmi extra, még novemberben ilyen néven emlegették https://24.hu/media/2017/11/15/ez-lehet ... adio-neve/ , azért tettem idézőjelbe.
Hm de tényleg, mit tudnak csinálni, ha "POP FM" névre van már védjegy és foglaltak a domainek is?
A legegyszerűbb megoldás, hogy eleget tesznek a tulajdonos követeléseinek. Bár én kikerülném, és egy másik, hasonló domént regisztrálnék, majd a rádióban azt promóznám rommá, hogy eszébe ne jusson senkinek a popfm.hu-t bepötyögni. Jajj, mennyire off ez itt...

update: a védjegy már persze izgalmasabb kérdés, mint egy domain.
 #173238  Szerző: Sakál

1. A profi rádiók viszonylag kevés zenét játszanak sokszor
2. Best of, nem pedig best off
 #173237  Szerző: LuciFerko

Tomi76 írta: Volt már rá példa.
Mire gondolsz? Kap egy "visszautasíthatatlan" ajánlatot a domain tulajdonosa?
 #173236  Szerző: Tomi76

LuciFerko írta:
Tomi76 írta: Ja semmi extra, még novemberben ilyen néven emlegették https://24.hu/media/2017/11/15/ez-lehet ... adio-neve/ , azért tettem idézőjelbe.
Hm de tényleg, mit tudnak csinálni, ha "POP FM" névre van már védjegy és foglaltak a domainek is?
Megoldják. Volt már rá példa.
 #173233  Szerző: LuciFerko

Tomi76 írta:Talán az új országos "Pop FM" ilyen lesz?
Pop FM? erről milyen infóid vannak?
 #173232  Szerző: Tomi76

Van egyáltalán olyan rádió ma a piacon ami az ország ha nem is teljes, de nagyon nagy részén fogható, nem állandóan ismétlődő zenéket játszik és minden igényt kielégítő technikai adottságokkal rendelkezik? És ezt most nem kekeckedésből kérdem, hanem őszintén kíváncsi vagyok. Talán az új országos "Pop FM" ilyen lesz?
  • 1
  • 269
  • 270
  • 271
  • 272
  • 273
  • 627