RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#173608  Szerző: altermanus

kukac írta:hvg.hu: "Rádióvita Békéscsabán: Vajna ellen döntött a bíróság"

Lehet átnevezni a Vajna-féle Rádió1-et Békéscsabán valami másra...
:smoke:
Németh Szilárd (Alelnök, Fidesz) írta:Van úgy, hogy a jó híreket csak perrel tudjuk elintézni, Magyarországon akkor működik a jogrend, Magyarországon működik a demokrácia, ha így nem megy akkor úgy. :troll:
Forrás
 #173607  Szerző: Marcii

Wolfman írta:
kukac írta:hvg.hu: "Rádióvita Békéscsabán: Vajna ellen döntött a bíróság"

Lehet átnevezni a Vajna-féle Rádió1-et Békéscsabán valami másra...
:smoke:
Lehet, hogy a végén mégis megegyeznek majd. Viszont ebben az esetben nem tudom, mi lesz a 104-gyel.
Vissza a Csabát! :)
 #173595  Szerző: Kovi02

Tomi76 írta:Amikor először láttam a top 10-et, rögtön az ugrott be, hogy ez gyakorlatilag a Rádió 1 listája és így eléggé fals ez a felmérés. Így pedig teljesen felesleges is volt.
A 3. és 10. helyezetten kívül meg minden szerepelhetne egy 2016-os listán is.(sőt,a fele még 2015-ösön is) A helyi rádiók azért ennél frissebbek szoktak lenni.
(a helyi adókon se megy annyi friss zene,de az R1-nél mindegyik helyi bőven frissebb,kivétel talán az AC rádiók,mint pl. az Antritt)
 #173594  Szerző: Tomi76

Amikor először láttam a top 10-et, rögtön az ugrott be, hogy ez gyakorlatilag a Rádió 1 listája és így eléggé fals ez a felmérés. Így pedig teljesen felesleges is volt.
 #173593  Szerző: kukac

hvg.hu:[url=http://20180102_Nincs_magyar_dal_a_helyi_radiok_altal_legtobbet_jatszott_szamok_top10_listajan]"Nincs magyar dal a helyi rádiók által legtöbbet játszott számok top10-es listáján[/url]
 #173570  Szerző: Attis

adam1400 írta:
zenefalo írta:Bekapcsoltam az R1-t, éppen egy régi Roxy-s klasszikus ment, Alex Gaudino - Destination Calabria. A Mostszol.hu-ra nézve a statisztikában ez nem látszott, de az utána kezdődő Mi Gente c.track már kiíródott. Ezek szerint nem 100%-ban lehet erről az oldalról tájékozódni a dalok játszási listáját illetően. :x
Mert az reklámkitöltő zene. Azok mindig régebbiek. Ezeket sose jelzi ki, illetve a Rádió 1 Pécs a Mostszólon esetleg kiírja.
Nehéz újat mondani egy Rádió 1-expertnek, de akkor talán lehet: a hálózatos műsor alatt nincs "dalcímkiírás".
És valószínűleg a legbalf***bb RDS-PS-e a pécsinek van.
 #173567  Szerző: Gr3g0ry

zenefalo írta:Bekapcsoltam az R1-t, éppen egy régi Roxy-s klasszikus ment, Alex Gaudino - Destination Calabria. A Mostszol.hu-ra nézve a statisztikában ez nem látszott, de az utána kezdődő Mi Gente c.track már kiíródott. Ezek szerint nem 100%-ban lehet erről az oldalról tájékozódni a dalok játszási listáját illetően. :x
Vagy nem küldött metaadatokat.
 #173565  Szerző: robert11

Sziasztok! Itt is buék mindenkinek!
  • 1
  • 603
  • 604
  • 605
  • 606
  • 607
  • 1021