Ránéztem megint a frekikre:
https://www.youtube.com/watch?v=0fwuJNyfT8I
Nem tudom mi történt, de fél sec. a delay az agglós' frekvenciákon (98.9, 94.7, valamint a 95.0)
100.6 továbbra sincs.
93.3 nem sugároz. (Ha a 96.3 elér ide, akkor a 93.3-nak is el kellene, de mégsem..)
És most jön a vesszőparipám: A miskolci adó és a debreceni triumvirátus között 2-3 track a késés Debrecen javára.
Mindezek fényében most már csak a delay-re akarom kihegyezni a mondanivalómat. Olcsón is lehet(ne) minőséget csinálni.
Nem tudom hol olvastam, de valahol a fórumon említette valaki, hogy manapság a rádiózás nem a hallgatóknak szól hanem a pénztárcának.
Megértem ezt is, de ha ennyire nem figyelnek a hallgató ezen kicsiny kívánságára (titkon elvárására) akkor ne várjon sok bevételt, ha menet közben élvezhetetlen az adása.
A hallgatottsági felmérések meg...
(itt viszont átfordulnék politikába szóval inkább abbahagyom
)
Holnap 12 óra után fogok Bp felé menni. Levideózom az érdekesebb jelenségeket.
https://www.youtube.com/watch?v=0fwuJNyfT8I
Nem tudom mi történt, de fél sec. a delay az agglós' frekvenciákon (98.9, 94.7, valamint a 95.0)
100.6 továbbra sincs.
93.3 nem sugároz. (Ha a 96.3 elér ide, akkor a 93.3-nak is el kellene, de mégsem..)
És most jön a vesszőparipám: A miskolci adó és a debreceni triumvirátus között 2-3 track a késés Debrecen javára.

djlacee írta:napi 4 óra helyi műsoridő nem tartalmazhatja ugyan azt minden környékbeli adónValó igaz. Rendben, ezt még lenyelem. Akkor maximum nem hallgatok R1-et ha épp 11:00-kor megyek az M3-ason.
Mindezek fényében most már csak a delay-re akarom kihegyezni a mondanivalómat. Olcsón is lehet(ne) minőséget csinálni.
Nem tudom hol olvastam, de valahol a fórumon említette valaki, hogy manapság a rádiózás nem a hallgatóknak szól hanem a pénztárcának.
Megértem ezt is, de ha ennyire nem figyelnek a hallgató ezen kicsiny kívánságára (titkon elvárására) akkor ne várjon sok bevételt, ha menet közben élvezhetetlen az adása.
A hallgatottsági felmérések meg...
(itt viszont átfordulnék politikába szóval inkább abbahagyom

Holnap 12 óra után fogok Bp felé menni. Levideózom az érdekesebb jelenségeket.