SIR írta: Nem baj majd a DAB stat jobb lesz.
2015 nyarán voltunk fent szakmai látogatáson a Széchenyi-hegyi adónál. Azt mondták, hogy az év novemberében élesre vált a DAB adás....
SIR írta: Nem baj majd a DAB stat jobb lesz.
moby67 írta:http://radiosite.hu/tovabbra-is-verhetetlen-az-o3/Hát sajna ezért a 40% Share-ért is sokat kell ám kepeszteni. Néhány feltörekvő MikiEgér megevett 10%-ot az utóbbi pár évben - hát nem lehetünk nagyon büszkék...
Na ezt kéne ezeknek is produkálni, mert ami most megy attól a 2007-2010 közötti csak zenélős óránkénti 20 mp-es beszéd időszak is jobb volt.
Pihe írta:Valakinek nincs meg vèletlen a ma reggeli 6-órás hìrblokk?Miért, volt benne valami érdekes?
Tomi76 írta:Eddig még nem nagyon vettem ilyet észre. Valóban pattog végig. Azt lehet tudni, hogy meddig volt ilyen? Csak az éjszakai sávban, vagy reggel is? Napközben nem volt már ilyen pattogás.Tegnap hajnalban fél 5 körül kezdtem hallgatni és már ilyen volt. A felvétel 4:58 körül készült a 94.8-ról, benne van az 5 órai óraindító szignál is. Fél 6 körül hallgattam még kicsit, akkor már nem pattogott.