Jozsfm964 írta:.De az még senkinek sem tűnt fel, hogy az országos lefedettséggel elérhető zenei rádió fényévekkel újabb zenéket játszik, az R1 pedig fél-1 éves dalokkal kóperál?
De bizony feltűnt.

Igazából az R1 a már bejáratott slágereket igyekszik játszani, nem tol be újdonságot csak ha már a köztudatba el van hintve. Ez még valahol rendben volna csak akkor nem kellene újdonságnak bekonferálni egy adott dalt amikor az már más zenei rádióban (és nem csak országosban) már hetek, talán hónapok óta is megy, a slágerlistákon (és itt most az európaiakra gondoltam) is fent mocorog egy ideje. Szóval kicsit bátrabban kellene rotálni, nem hónapokat, fél évet kivárni egy dallal amikor már pl. az MTV-n is agyon játszották. A 2015 vagy régebbi dalok meg nem feltétlenül igazi mai slágerek. Nyilván nem értek hozzá, nem is állítom ezt, csupán egy véleményt alkottam. Én magam a Danubius német nyelvű megszületése óta hallgatok kereskedelmi rádiót, szóval nem tegnap óta. Azt tudom, hogy változnak az idők, az igények, trendek de itt kicsit túlzott óvatosságnak érzem ezt a beragadt slágerek tömkelegét, és ezeket "Balázsékkal" szebbé tenni. Felemás érzésem van ezzel a rádióval szemben, mert ha félretesszük, hogy ki a tulaj, és milyen módon terjeszkedik, egy nagyon profi csapat, jó a marketing, tényleg átjön, hogy magas szinten tolja mindenki bele a magáét. De a zenei kínálat (illetve nálam a hétköznap 6:00-10:00-ig terjedő időszak) sajnos mégis elrontja az összképet hiszen van, hogy egy nap 10 órán keresztül is folyamatosan hallgatok rádiót.