RADIOSITE Fórum

• Csaba Rádió - Békéscsaba - 88.9 MHz

#173862  Szerző: Adani12345

Nincs egy közönséges rádiósmagnó a közeledben? Kazetta is biztos akad. Utána csak egy jack-jack kábel kell amivel rádugod a gépre és egy ingyenes Audacity program, amivel felveszed.
 #173858  Szerző: Sakál

Gyuri! Lassan egy hónapja te magad felajánlottad, hogy felveszel pár percet, ha van rá igény. Többen jelezték, hogy van, és most ott tartunk, hogy úgy csinálsz, mintha idióták nyaggatnának a hülyeségükkel. Mi a szarnak írsz ki olyat, aminek nincsenek meg a technikai feltételei? Nem mintha érdekelne különösebben a kisrádió0 adása, de kezd idegesítő lenni, hogy hetek óta csak erről szól ez a topic.
 #173857  Szerző: Gyurii

zenefalo írta:
Gyurii írta:
LewyDee írta:Kedves Gyuri!

Légy szíves rögzíts, akár több órát, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi szól ezen a kamurádión1-n :-)

Köszi,
Tippet adj mivel.. :D
Régebbi csúcskategóriás Samsung (Galaxy s3), vagy alsó-középkategóriás (s4 mini pl.),amelyikben van Fm-rádió,az tud rögzíteni!
Nincs olyanom.
 #173845  Szerző: zenefalo

Gyurii írta:

Légy szíves rögzíts, akár több órát, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi szól ezen a kamurádión1-n :-)

Köszi,
Régebbi csúcskategóriás Samsung (Galaxy s3), vagy alsó-középkategóriás (s4 mini pl.),amelyikben van Fm-rádió,az tud rögzíteni!
 #173844  Szerző: djlacee

Gyurii írta:

Köszi,
rádió -> jack-jack kábel -> PC Line IN -> Audacity
 #173841  Szerző: Gyurii

Köszi,
 #173828  Szerző: LewyDee

Kedves Gyuri!

Köszi,
 #173508  Szerző: LewyDee

Gyurii írta:
Marcii írta:
Gyurii írta:Magyarul a 2. menet mit takar...?

Minden valtozatlan, azon kivul hogy 1 frekvencian szol a Mazán 1.

Topic neve kéretik módosítani! (Orosháza 90,2 Mega lett.)
Szia!Nem tudnál fel venni valamennyit ebből a 88.9-ből?
Hát ugyanaz, mint eddig. 2011 körüli R1 arculat 1-2 újabb zenével, meg amit csak ezek játszanak. Ha igény van rá, felvehetek majd pár percet ha szeretnétek. :)
Rögzíts!! :-)
 #173499  Szerző: Kovi02

joe írta:
Marcii írta:OFF
Amúgy a 88.9 vagy a 98.4 a jobb Békéscsabai frekvencia?
ON
http://www.fmdx.hu/transmitters-hng-bek ... onyhaz.htm - talán a 98,4 kicsivel nagyobb lefedettséggel rendelkezik...
A 88,9 viszont északnak igen nagyot szól,kb. Szeghalom után kezd el elmenni a vétel.(mondjuk délnek meg a szabadkai BG1 eltapossa 20km után)
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 44