Richmonde írta:Néha ILLEne odafigyelni arra is, hogy legyen szignál vagy speak minden dal között. Lehet, hogy még bejáratós a 42Net?Viszont az új stúdió jól néz ki. Már ideje volt.
Richmonde írta:Néha ILLEne odafigyelni arra is, hogy legyen szignál vagy speak minden dal között. Lehet, hogy még bejáratós a 42Net?Viszont az új stúdió jól néz ki. Már ideje volt.
LuciFerko írta:Piócásember sem segítene...Gyurii írta:Békéscsabán mikor fog kapni egy relé adót a Petőfi? 4 db fullos Dankóból lehetne egy hallgatható Petőfi.. Még a hallgatótábor is nagyobb szvsz..Írj az MTVA-nak egy tértivevényes levelet, lehetőleg jó bikkfanyelven, talán azt komolyan vennék.
Gyurii írta:Békéscsabán mikor fog kapni egy relé adót a Petőfi? 4 db fullos Dankóból lehetne egy hallgatható Petőfi.. Még a hallgatótábor is nagyobb szvsz..Írj az MTVA-nak egy tértivevényes levelet, lehetőleg jó bikkfanyelven, talán azt komolyan vennék.
tomee írta:Engem egy dolog bánt ezzel kapcsolatban, de az nagyon: hogy ezzel megint bebizonyosodott, hogy a Petőfinek halvány fingja sincs arról, hogy 2018-ban miről is kéne szólnia a rádiózásnak, és ez tulajdonképpen őt nem is igazán érdekli. Értem én, hogy Első emelet, de egy 1982-ben alakult csapat frontemberéről beszélünk az ég szerelmére!!!Egyáltalán, de egyáltalán nem értek egyet veled! Hozzá teszem,hogy soha nem voltam Első emelet, vagy Kiki rajongó..most nem ez a lényeg! Aki zenei szakértő az érzi minden ízben,hogy ma már nem beszélhetünk olyan előadókról, vagy zenékről amik érdekelhetnék az embert. 33 éves leszek ősszel.. de kb 5,6 éve én már leszarom a jelen zenéit...hogy miért? Mert unalmas, semmitmondó tehetségkutató sorozatsztárjai, és béna amatőr erőltetett fiatalokból áll a zenei paletta. A hazai zenei élet kb 2002-ig tartott,a 80-as 90-es években dübörgött igazán.Nyílván akkor is voltak előadók,együttesek amiket nem kedveltem,,, de gondoljunk csak bele.. akkor még volt feelingje a zene hallgatásnak. Az előadók is megszenvedtek a sikerért,nem pedig megcsinált sztárok lettek pár hónap alatt. Inkább ezerszer hallgatok, vagy nézek egy 2000-es évek ezelőtti tevékenykedő emberkét rádióba vagy tv-be mint egy Halottpénzes Fluor Tomi Oláh Gergő,Caramell Sp valamiket.És a jövő ettől csak rosszabb lesz.
Ez olyan, mintha a BBC bepakolná a Pet Shop Boyst vagy a Daft Punk-ot a péntek esti lineup-jába, mint forradalmi újdonságot. Érzi egyáltalán valaki, hogy ez mennyire abszurd lenne?!
"Visszanézünk a múltba, foglalkozunk a jelennel és szót ejtünk arról is, hogy mit tartogat a jövő."
Ez a közszolgálat 2018-ban... picsogás és rózsaszín ködös nosztalgia a múlton, valamint a semmitmondó jelen kihímzése úgy, mintha a jelenlegi generáció fel tudna mutatni bármi értékelhetőt...