Köszi! Értem én, hogy hogyan történik a műsoridő felosztás, csak arra voltam kíváncsi, hogy mivel vannak megtöltve az egykori szebb napokat megélt hajdúsági frekvenciák a "szabadsávokban". A 2000-es évek elején Debrecenben is volt Rádió 1, de annak az egykori nívója össze sem hasonlítható a mostanival. No nem akarok én múltsiratóba átmenni. Annyit viszont fontosnak tartok, hogy szerencsére a Rádió1 adása szabadon választható. Ha akarom hallgatom, ha nem akarom nem. Utóbbinál maradva nagyon szívesen hallgatok minőségi talk rádiókat és ha szeretnék az igazi mai slágerekből csemegézni akkor "áthangolok" a külföldi rádiók adásaira.
Véleményem szerint lehet úgy rádiózni ahogy az R1 csinálja és lehet mindig fentebb és fentebb tornázni a hallgatók ingerküszöbét, csak egy idő után annyira el fog a produktum inflálódni, hogy az ember akkor sem fogja hallgatni - ha éppenséggel fizetnek érte.
Ezzel szeretnék kicsekkolni a fórumról. Köszi, hogy itt lehettem, de nem látom értelmét a beszélgetéseknek mert változtatni a helyzeten nem tudunk.
Jók legyetek! Üdv!