noartist írta: ↑2018.02.10. 19:47Ezen a túlzott fehéren kicsit csillapítani,(igen ha leveszem a fényerőt,zavaróbbá válik az olvasás)mondjuk lehetne egy nem túl világos "kék-téma".
Azt leírhatjátok, szerintetek min kéne változtatnunk - minden ötletet szívesen fogadunk, felülbírálunk. Egy világosabb színvilágú arculat nekem is jobban bejönne.
donder írta:Azt leírhatjátok, szerintetek min kéne változtatnunk - minden ötletet szívesen fogadunk, felülbírálunk. Egy világosabb színvilágú arculat nekem is jobban bejönne.noartist írta: Egyelőre valóban nincs tervben, hogy a fórumban is lehessen keresni.Anno moderátorként sem értettem miért, most sem értem, ezután sem fogom...
Ennyire leterhelné a db-t 1-2 keresés?
Vagy mi az oka?
Arculatot sem változtathatunk, miközben valakinek abszolút nem jön be ez a sötét design.
Megértem én, hogy az oldal nonprofit jellegű és nincs sok zsé a fenntartásra (nem tudom, csak sejtem), viszont nem hiszem el, hogy ezek az apróságok akkora nagy energiát igényelnének, hogy ne lehessen őket bekapcsolni.
noartist írta: Egyelőre valóban nincs tervben, hogy a fórumban is lehessen keresni.Anno moderátorként sem értettem miért, most sem értem, ezután sem fogom...
frekivadasz írta:Egyelőre valóban nincs tervben, hogy a fórumban is lehessen keresni.benko5009 írta:Azt hiszem, ezt elengedhetjük.frekivadasz írta:A fórumból. Van néhány topic, ahol értelmes dolgokról is beszélnek emberek, ahol időnként olyan információk hangzanak el, amiket utólag jó lenne visszakeresni. Pl. DX, Rádiós technikai eszközök, stb.Pontosan erről van szó !
Sokszor azért nem írok, mert úgyis elvész a semmibe, minek strapáljam magam.
benko5009 írta:Azt hiszem, ezt elengedhetjük.frekivadasz írta:A fórumból. Van néhány topic, ahol értelmes dolgokról is beszélnek emberek, ahol időnként olyan információk hangzanak el, amiket utólag jó lenne visszakeresni. Pl. DX, Rádiós technikai eszközök, stb.Pontosan erről van szó !
frekivadasz írta:A fórumból. Van néhány topic, ahol értelmes dolgokról is beszélnek emberek, ahol időnként olyan információk hangzanak el, amiket utólag jó lenne visszakeresni. Pl. DX, Rádiós technikai eszközök, stb.Pontosan erről van szó !